ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Nicușor Dan, fondatorul și fostul președinte al USR, a anunțat, în direct pe B1TV, că va candidat independent în 2020 pentru Primăria București și a cerut sprijinul alianței USR-PLUS și a PNL pentru a putea câștiga în alegerile locale, anunță Știri pe surse.
 
„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susțină la Primăria Municipiului București. Eu cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naționale, șefia Camerei Deputaților, moțiune de cenzură, eu cred că o să existe înțelepciunea ca opoziția să vină cu un candidat comun la Primăria București și eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susținut de partid, respectiv alianță”, a afirmat Nicușor Dan, în emisiunea „Dosar de Politician”.
 
Cât privește informația că Vlad Voiculescu va fi candidatul USR-PLUS pentru alegerile din București, Nicușor Dan a subliniat că nu este o candidatură asumată, ci doar un zvon.
Totodată, Nicușor Dan a explicat că primarul general Gabriela Firea va fi un candidat foarte greu de învins în 2020 dacă opoziția nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat.