Nicușor Dan, fondatorul și fostul președinte al USR, a anunțat, în direct pe B1TV, că va candidat independent în 2020 pentru Primăria București și a cerut sprijinul alianței USR-PLUS și a PNL pentru a putea câștiga în alegerile locale, anunță Știri pe surse.
 
„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susțină la Primăria Municipiului București. Eu cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naționale, șefia Camerei Deputaților, moțiune de cenzură, eu cred că o să existe înțelepciunea ca opoziția să vină cu un candidat comun la Primăria București și eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susținut de partid, respectiv alianță”, a afirmat Nicușor Dan, în emisiunea „Dosar de Politician”.
 
Cât privește informația că Vlad Voiculescu va fi candidatul USR-PLUS pentru alegerile din București, Nicușor Dan a subliniat că nu este o candidatură asumată, ci doar un zvon.
Totodată, Nicușor Dan a explicat că primarul general Gabriela Firea va fi un candidat foarte greu de învins în 2020 dacă opoziția nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews