ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicușor Ene, antrenorul care i-a coordonat Simonei Halep primii pași în tenis, a decedat, iar sportiva a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook.

Potivit presei, Nicușor Ene, în vârstă de 61 de ani, a suferit un infarct, pe 19 decembrie. El a fost mutat la Spitalul Universitar din Capitală, în stare gravă, dar, din păcate medicii nu l-au mai putut salva.

„Doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama...astăzi apelul s a încheiat cu vestea tristă că Domn Profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toti acei 4 ani în care m-a învățat absolut tot ce înseamnă tenisul. A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanța atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon....mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!", a scris Simona pe pagina ei de Facebook despre omul care a ajutat-o să descopere frumusețea acestui sport.

Un mesaj au transmis și cei de la clubul constănțean Tenis Club Bright, „De azi lumea tenisului e mai săracă, iar noi am pierdut un membru drag al familiei Tenis Club Bright. Cu mare durere în suflet ne despărțim de domnul profesor Nicușor Ene și sperăm să îi fie drumul lin către eternitate. R.I.P!".

Federația Română de Tenis transmite sincere condoleanțe și este alături de familia îndoliată!