ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol din Associated Press din 1989 explică faptul că ONU a prezis un dezastru climatic global care ar fi trebuit să aibă loc în 30 de ani, deci până în 2019.

Articolul este terifiant de citit:

„Națiuni întregi ar putea fi șterse de pe fața Pământului din cauza creșterii nivelului mării dacă tendința de încălzire globală nu va fi inversată până în anul 2000.

Inundațiile de coastă și pierderile de recolte ar crea un exod de ″refugiați ecologici″."

Nivelul oceanelor va crește cu până la un metru, suficient pentru a acoperi Maldivele și alte națiuni cu insule plate.

Cea mai conservatoare estimare științifică este că temperatura Pământului va crește cu 1 până la 7 grade în următorii 30 de ani.”

S-ar putea să vă simțiți ușurați să aflați că schimbarea reală a temperaturii între 1989 și 2021, dacă credeți cifrele oficiale de temperatură, este de 0,85-0,27 grade, sau 0,58 grade.
 


Raportul UNEP din 1989 tratează gradele în CELSIUS, la fel ca și graficul de mai sus.

Cum rămâne cu nivelul global al mării care ar fi trebuit să inunde țări întregi și să transforme oamenii în eco-refugiați? Graficul NOAA privind nivelul oceanelor ne ajută să vedem ce s-a întâmplat din 1989 încoace:

În loc de 1,5 metri, nivelul mării a crescut cu 5 cm!
 


Unii dintre cititorii cu spirit critic se pot întreba: ce se întâmplă dacă previziunile cumplite nu s-au materializat din cauza unui succes în reducerea emisiilor de CO2? Graficul oficial util al dioxidului de carbon arată o creștere continuă a CO2 - deci nu a existat o reducere reală a emisiilor.
 


Dar schimbările climatice sunt reale acum!

Această fotografie RECENTĂ ilustrează faptul că schimbările climatice sunt reale și amenințătoare. Vă rugăm să găsiți diferența dintre aceste două fotografii!
 


În raportul din 2022, la fel ca și ONU acum 30 de ani, Forumul Economic Mondial ne avertizează că, în 30 de ani, vom avea de-a face cu 200 de milioane de refugiați climatici:
 


Schimbările climatice provoacă chiar și atacuri de cord în 2022!