ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhitecți, designeri și critici au adus un omagiu fondatorului și redactorului-șef al Dezeen, Marcus Fairs, pentru „contribuția sa fenomenală la publicistica de arhitectură și design”.

Comunitățile de design și arhitectură din Europa au fost șocate de vestea morții lui Fairs, considerat un „adevărat pionier" în domeniile sale de activitate.

Fairs a fondat cunoscuta revistă pentru specialiștii în domeniu Dezeen în 2006.

„O veste teribil de tristă și șocantă”, a declarat pe Twitter criticul de arhitectură Oliver Wainwright de la Guardian. „Marcus a schimbat publicațiile online așa cum le cunoaștem și a fost întotdeauna o prezență provocatoare în lumea designului.”

„Suntem foarte întristați să anunțăm decesul neașteptat și subit al fondatorului, director general și redactor-șef al Dezeen, Marcus Fairs, la vârsta de 54 de ani.

Marcus, care a fost un jurnalist strălucit, un antreprenor vizionar și un tată, soț, coleg și prieten foarte iubit, a fost dus la spital marți, săptămâna trecută, după ce s-a simțit rău. După o scurtă perioadă la terapie intensivă, a murit joi, 30 iunie 2022.

Îi supraviețuiește soția sa Rupinder Bhogal, care este, de asemenea, director la Dezeen, copiii săi Jordi și Millie Fairs, părinții săi David Fairs și Georgina Ledward, precum și sora sa Elly Fairs.”, au anunțat colegii săi de la Dezeen, marți, 5 iulie 2022.

Soția toboșarului Joey Kramer de la Aerosmith, Linda Kramer, a murit tot la 55 de ani

Linda Kramer s-a stins din viață miercuri, 22 iunie, la vârsta de 55 de ani. Deocamdată nu a fost dezvăluită cauza oficială a decesului, a menționat Daily Mail într-un articol publicat pe 2 iulie 2022.

Linda Kramer a fost administrator de contract pentru Hewlett-Packard, se scrie pe Yahoo.com.

Cu doar o zi înainte de a muri, Linda a accesat pagina sa de Twitter pentru a-i ura soțului ei la mulți ani la 72 de ani.

„La mulți ani iubirii vieții mele !!!”, a jubilat ea, adăugând: „Ești cel mai uimitor bărbat cu cea mai mare inimă pe care o cunosc! Love U my sweet boy”.

Soții Kramer erau căsătoriți de mai bine de 13 ani, muzicianul numind-o „dragostea vieții lui”, în necrologul ei publicat în Boston Herald, care menționează în final că „Nu sunt planificate servicii funarare în acest moment. Serviciile funarere vor fi ținute de familie la o dată ulterioară.”. Anunțul relevă că este posibil ca încă să se cerceteze pentru aflarea cauzei morții printr-o analiză anatomopatologică.