ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul pedofilului olandez Johannes Visscher, acuzat de moartea fetiței din Gura Șuții, este departe de a fi elucidat.  Și, pe măsură ce investigațiile avansează, ies la iveală lucruri și mai șocante, informează Antena3.

Conform sursei citate,  procurorii au intrat în posesia unui filmuleț în care apare olandezul alături de o copilă care are aproximativ 6 ani și care vorbește românește.

Filmulețul ar fi făcut peste hotare și acum procurorii încearcă să identifice fetița, dar și contextul situației în care aceasta apărea cu olandezul. Cert este că anchetatorii români așteaptă mai multe date de la omologii lor olandezi pentru că ei sunt cei care au fost parchezițiile informatice acasă la olandez, dar și în telefonul acestuia, astfel încât să poată să stabilească exact situația de fapt.

În același timp, au fost reluate și dosarele aflate la IGP pe spețe care să aibă legătură cu infracțiuni sexuale la adresa minorilor, însă până în acest moment nu a mai fost identificată nicio astfel de cauză care să aibă legătură cu olandezul.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit luna trecută pentru EVZ  că dosarul cetățeanului olandez, Johannes Visscher, în vârstă de 46 de ani, care a violat și omorât o fetiță de 11 ani, din Gura Șuții, județul Dâmbovița nu a fost închis, deși pedofilul s-a sinucis, pe 23 septembrie, după ce, pe 20 septembrie a sugrumat-o pe micuța Adriana Mihaela Fieraru.

 În urmă cu trei ani, o altă fetiță a fost abuzată de un individ rămas deocamdată necunoscut, iar anchetatorii verifică dacă este vorba de aceeași persoană.