ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Biden „s-ar putea să fi fost implicat” în „niște infracțiuni” comise de Hunter Biden și fratele său, James Biden, senatorul Chuck Grassley, care sunt acuzați într-o scrisoare adresată oficialilor de aplicare a legii, citând documente FBI cu „detalii specifice”, potrivit  Evenimentul Zilei.

„FBI-ul are în posesia sa o serie de documente referitoare la informații despre Mikola Zlochevski, proprietarul Burisma, și asociațiile sale cu Hunter Biden. Documentele aflate în posesia FBI includ detalii specifice cu privire la conversațiile unor persoane neguvernamentale relevante pentru un potențial comportament criminal al lui Hunter Biden.

Aceste documente indică că Joe Biden cunoștea aranjamentele comerciale ale lui Hunter Biden și este posibil să fi fost implicat în unele dintre ele.”, a scris Grassley în scrisoare.


Investigația a fost declanșată de afacerile lui Hunter Biden cu țări străine în timp ce tatăl Joe era vicepreședinte, iar acuzațiile ar putea include neplata impozitului pe venit, spălare de bani și încălcări ale legislației fiscale americane.
 
Grassley a continuat acuzând FBI că nu a examinat în mod corespunzător „probe semnificative, de impact și voluminoase” în cadrul anchetei. „Informațiile furnizate de Bobulinski au constituit o bază pentru a deschide o investigație completă; cu toate acestea, nu este clar dacă FBI a făcut acest lucru și dacă informațiile fac parte din ancheta penală în curs a procurorului american Weiss”, a mai spus Grassley în scrisoare, conform sursei citate.