ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Biden ia în calcul o campanie de vaccinare în masă cu sprijinul directorilor Big Pharma ca răspuns la o pandemie de gripă aviară care a ucis milioane de pui în America, scrie Gateway Pundit.

Nu există nicio dovadă că gripa aviară, cunoscută sub numele de H5N1, reprezintă o amenințare serioasă pentru populația umană. Cu toate acestea, există temeri că virusul ar putea suferi mutații pentru a se răspândi de la o persoană la alta.

Totuși, principala preocupare a lui Joe Biden nu este răspândirea comunitară care decurge din H5N1. Este vorba de propriile sale considerații politice.

Potrivit The New York Times, Biden consideră că prețul în creștere al ouălor, împreună cu inflația în general, reprezintă o amenințare gravă la adresa perspectivelor sale de realegere. Biden crede că o campanie de vaccinare în masă ar putea oferi o ușurare gospodăriilor, ajutându-i în același timp norocul politic.

Pentru președintele Biden, există și considerente politice la mijloc. Prețul ouălor, care a crescut vertiginos în 2022, a fost cu 70% mai mare în ianuarie decât în anul precedent. Aceste prețuri ridicate le-au oferit republicanilor o altă ocazie de a-l ataca pe Biden din cauza inflației, chiar în momentul în care se pregătește să candideze pentru realegere în 2024, mai scrie sursa citată.

Dacă o campanie de vaccinare ar putea oferi o ușurare economică pentru gospodării, Biden ar fi cu siguranță interesat de o astfel de întreprindere, a declarat un oficial.

Dar există mai mult în această poveste.

Directorul executiv al Zoetis, producătorul vaccinului împotriva gripei aviare, este Kristin Peck.

DC Draino a relatat despre Peck, un fost director executiv al Pfizer.

Peck lucrează în cadrul companiei de la înființarea acesteia, în 2012. Înainte de a lucra la Zoetis, Peck a ocupat funcția de vicepreședinte executiv al Pfizer pentru dezvoltarea afacerilor și inovare la nivel mondial.

De asemenea, Peck face parte din consiliul de administrație al Blackrock, Inc, una dintre companiile care dețin lumea, implicată în vaccinarea globală și însărcinată acum și cu reconstrucția Ucrainei. Ea a fost nominalizată în consiliul de administrație în septembrie 2021.
 
Pfizer s-a desprins de Zoetis în 2013.

Zoetis a fost o ramură a Pfizer.

Acest lucru ar trebui să fie îngrijorător pentru consumatorii americani, având în vedere tacticile folosite de Pfizer pentru a vaccina americanii și copiii americani cu vaccinurile lor experimentale COVID-19.
 
Aceasta este persoana: