ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceeași zi, în ”mândra” Europă, în Turcia și Croația, au decedat subit tineri sportivi de mare performanță, o italiancă de origine nigeriană în vârstă de 18 ani deja laureată mondială și continentală cu naționala juvenilă de volei din peninsulă, căzută din senin de la etajul hotelului din Istanbul al federației de specialitate din țara semilunei, unde era cazată cu semifinalista pierzătoare a semifinalei CEV Champions League, Igor Gorgonzola Novara, și un pilot irlandez în teste pentru Raliul Croației, care a pierdut controlul volanului și a sfârșit în stâlp, copilotul scăpând absolut nevătămat, decese ale unor performeri bine pregătiți nu doar ca pure întâmplări și simple coincidențe, fără a se pomeni bineînțeles nicăieri statutul așa-zisei „vaccinări” a victimelor, ba din contră, mizerabila așa-zisă „presă” întinând cel puțin moartea Juliei Ituma prin a o lega de ipoteza sinuciderii. 

Presa mereu atât de grăbită să găsească explicații convenabile strict „narațiunii oficiale”, dar omițând întotdeauna să facă o cât de mică legătură cu posibilitatea reală a vătămării prin înțepare. 

Decese în mod normal absolut improbabile, dacă nu s-ar lua în calcul, aspect necesar în ultimii peste 2 ani dar subiect tabu în contra-presa coruptă, statutul așa-zisei „vaccinări” a tinerilor plecați dintre noi, accidentele putând foarte ușor surveni ca urmare a efectelor adverse așa-zisei ”vaccinări”, manifestate subit, printre care și inducția bruscă a unor stări de rău de tip stop cardio-respirator, cu efecte fatale, consecințe evidente dar nedetectabile din moment ce între ”protocoalele urgenței” Stupid-19 din 2020 a fost abil strecurată și renunțarea la autopsiere. De ce oare?

Tocmai de aceea, exact pentru a fi șterse niște urme pe post de indicii clare și fără discuții.

Nimic nu este doar o întâmplare ori coincidențe, dar absolut cert este faptul că omenirea este de-a dreptul posedată fără a prinde de veste în ghearele unei oculte satanice mondiale proslăvind sacrificiul de sânge și fixată pe depopularea forțată inclusiv prin bioterorismul servit pe post de așa-zisă „vaccinare” respectiv pe sintetizarea maselor spre transumanism. Sataniștii urzitori din umbră își ling colții la morțile violente ale unor tineri de succes, potențiali viitori părinți, membri de familie, ceea ce urăsc mai mult și mai mult aceste „hiene păzind turmele”.

Așa cum în 2020 Sporttim a avertizat și prevenit în cunoștință de cauză că ”măsurile” anti-Stupid-19 nu sunt altceva decât sugestive ”sperietori” pretext care să ”vândă” ulterior mai ușor maselor minciuna ”necesității vaccinării sigure și eficiente ca unică soluție salvatoare”, avertismente contestate și persiflate tipic românește cu inconștientă ignoranță de către așa-z suiși ”cititori” sau așa-ziși ”colegi” de breaslă care nu realizau că fie și o publicație de sport este tot una de informare a populației, și care a preluat ca o necesitate în slujba sănătății publice rolul de a face treaba presei generaliste corupte, spre rușinea acesteia, doar o propagandistă contracost din banul public a ”narațiunii oficiale” de manipulare și condiționare psihologică a locuitorilor.

Așa cum în 2021 Sporttim a atenționat în cunoștință de cauză că așa-zisele ”vaccinuri” anti-Stupid-19 nu sunt absolut deloc niște vaccinuri propriu-zise, ci niște arme biologice de modificare genetică și distrugere în masă, semnalări și acestea contestate și persiflate tipic românește cu inconștientă ignoranță de către așa-ziși ”cititori” sau așa-ziși ”colegi” de breaslă care nu realizau că fie și o publicație de sport este tot una de informare a populației, și care a preluat ca o necesitate în slujba sănătății publice rolul de a face treaba presei generaliste mituite, spre rușinea ei doar o propagandistă contracost din banul public a ”narațiunii oficiale” de manipulare și condiționare psihologică a locuitorilor.

La fel, așa și în 2022 și 2023, Sporttim a relevat și înfățișează în continuare în deplină cunoștință de cauză urmările și consecințele adoptării în 2020 pe pilot automat a dăunătoarelor și vătămătoarelor ”măsuri” pretext de înfricoșare a populației, respectiv a nocivelor, toxicelor și deloc necesarelor așa-zise ”vaccinuri” ale căror nenumărate efecte adverse, declanșate de resortul cauză – efect, sunt totalmente reale, însă înadins, perfid și cu bună știință trecute cu vederea de ”sistem”, sigur pe sine a avea tupeul mopuirii sub preș a evidențelor altfel indubitabile, la ditamai viclenia ”armelor albe”, cal troian în sistemul imunitar al recipienților.

Craig Breen (33 de ani) a murit într-un accident petrecut joi în timpul testelor pre-eveniment pentru Raliul Croației. Mașina pilotată de Breen a ieșit de pe carosabil și a percutat un stâlp, în apropierea localității Lobor, la nord de Zagreb.
 


Copilotul James Fulton a scăpat nevătămat. Echipajul format din Breen și Fulton urma să ia startul în Raliul Croației, a patra etapă a Campionatului Mondial de Raliuri, programat la finele săptămânii acesteia. Cei doi, care concurau pentru Hyundai Motorsport, se aflau la bordul unui model i20 N Rally1.

Craig Breen a debutat în World Rallye Cchampionships în urmă cu 14 ani și a urcat de nouă ori pe podium. În 2019 a trecut la cei de la Hyundai Motorsport, iar anul acesta avea un program parțial în Campionatul Mondial. În februarie, Breen s-a clasat pe locul al doilea în Suedia și i-a lipsit foarte puțin să termine victorios.

Julia Ituma, în vârstă de numai 18 ani, componentă a grupării de volei feminin Igor Gorgonzola Novara, a cincea în Serie A1 din elita Italiei și semifinalistă în CEV Champions League, a fost găsită decedată la prima oră a dimineții de joi, după ce a căzut de la fereastra camerei de la etajul 6 a hotelului în care era cazat la Istanbul lotul peninsularelor. 
 


Voleibalista jucase în seara precedentă returul semifinalei CEV Champions League, intrând ca rezervă în fiecare din cele 3 seturi pierdute de oaspetele din Novara și reușind două puncte din trei atacuri, fără a împiedica eșecul, 3:0 pentru localnicele de la Eczacibași Istanbul, calificate în finala principalei competiții continentale inter-cluburi.

Născută la Milano în 8 noiembrie 2004 din părinți nigerieni, Julia Ituma era liderul unei generații „albastre” câștigătoare în anul 2021 a titlului mondial sub 18 ani, devenită atunci și cea mai valoroasă extremă și cea mai bună marcatoare a turneului final, iar anul trecut a laurilor europeni la categoria de vârstă U19, fiind desemnată MVP al Campionatului European U19 – decernare imortalizată în fotografia publicată de site-ul oficial al Confederației Europene de Volei, www.cev.eu.