ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă în campanie alianța USR-PLUS urla ca din gură de șarpe că odată ajunsă la putere se va termina cu nepotismele în politică și va fi instaurată mama corectitudinii, odată cocoțați pe la ministere sau în Parlament, useriștii încep să-și arate adevăratul chip.
 
Înainte de a ajunge secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni, Oana Ursache, membră a conducerii PLUS, scria ode către colega ei, Simina Tulbure. Între timp, Tulburea a ajuns deputat și și-a angajat-o la cabinetul ei pe fiica lui Ursache.
 
Oana Ursache, numită secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni din partea USR-PLUS, a făcut furori zilele trecute, cu o postare pe pagina de socializare, în care anunța că este urmașa unui răzeș de-ai lui Ștefan cel Mare, scrie bugetul.ro. În plus, ea s-a prezentat pe net drept specialistă în „corpologie” feminină, știință necunoscută despre care a publicat și o carte, după cum dezvăluie analistul Ionuț Cojocaru.

Fiica Oanei Ursache, Sînziana Covaliu, a fost angajată la cabinetul de parlamentar al deputatului Simina Tulbure.

Evident, este o doar o coincidență că Simina Tulbure este colegă de partid cu Oana Ursache, secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Jurnaliștii de la România Liberă au contactat-o pe Simina Tulbure, pentru a afla ce o recomandă pe Sînzianu Covaliu pentru a fi angajată în Parlamentul României.

„Da, este adevărat că Sînziana este angajată în cabinetul meu, ea fiind foarte implicată în activitatea Generației PLUS și a Alianței, chiar dinainte de a ni se alătura mama ei. Subliniez acest lucru deoarece Sînziana a fost cea care a implicat-o pe Oana Ursache în activitățile partidului, în perioada în care amândouă locuiau în afara țării”, sună un pasaj din confirmarea deputatului USR – PLUS, conform sursei citate.
 
Din această frază înțelegem că de fapt fiica corpoloagei a angajat-o pe mamă la Românii de Pretudineni. Sărăcii români...