ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Colegiul Județean de Arbitri Maramureș a devenit mai sărac de pe 14 iulie dată cu dispariția celui care a fost Cristian Cherecheș. Acesta s-a stins fulgerător la doar 45 de ani lăsând un mare gol în urma sa”, transmite Federația Română de Automobilism Sportiv.

„Cristian a debutat ca arbitru la Raliul Maramureșului, ediția 2021, apoi a participat ca voluntar la etape de viteză in coastă și urma să debuteze în această disciplină ca arbitru l Trofeul Gutâi.

În 2021 a mai fost arbitru la Raliul Clujului, iar în pauza competițională a participat la toate sesiunile de cursuri organizate atât la nivel de colegiu, cât și la cele organizate de către federație. De asemenea, în acest sezon a fost prezent la Raliurile Maramureșului și Bucovinei.

A fost un coleg dedicat, implicat, pasionat de motorsport și care își dorea foarte mult să fie aproape de acest sport. Pentru toate acestea, Cristi, îți mulțumim. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie sursa citată.