ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prietenii Centrului de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate „Sfânta Elisabeta” din Chișinău au scris pe adresa redacției (contact@activenews.ro) pentru a ne aduce la cunoștință că în această săptămână s-au încheiat „Zilele Porților Deschise”, care au durat o lună în cazul nou-înființatului centru pro-Viață din Basarabia, potrivit mărturiilor vizitatorilor care i-au trecut pragul. Având în vedere că misiunea de ajutorare a femeilor în criză de sarcină sau a mamelor care au născut și întâmpină dificultăți este în fază incipientă la Chișinău, Asociația Moldova pentru Viață ne invită să îi susținem proiectele printr-o donație în contul bancar afișat în finalul comunicatului de presă, pe care îl reproducem integral: 

Așa cum viața umană începe de la concepție, embrionul se dezvoltă miraculos în prima lună de sarcină (se formează inima, creierul, măduva spinării, apar mugurii organelor interne), putem face analogie cu activitatea Centrului de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate și familie „Sfânta Elisabeta”, care crește treptat spre a împlini dorința de a proteja viețile copiilor nenăscuți și ale părinților, ca speranță a neamului și a omenirii.

„Maternitatea este tandrețea lui Dumnezeu”

Sprijinind femeile însărcinate, în general, și femeile în criză de sarcină, în special, dar și mamele al căror copil gângurește în brațele lor, am avut posibilitatea să simțim cât de adevărat este cuvântul „Maternitatea este tandrețea lui Dumnezeu”. Am dorit să împărtășim și altora această bucurie și așa au apărut Zilele Porților Deschise, 19 decembrie 2020 – 19 ianuarie 2021. În cadrul lor, am avut bucuria să întâlnim oameni cu dorința puternică de a cunoaște problematica crizei de sarcină și de a se implica în lucrarea binelui. Cel mai mic vizitator a fost o fetiță de 11 luni! Vizitatorii au transmis gânduri de încurajare și de susținere pentru femeile aflate în criză, îmbrățișând cu sufletul copilul ascuns sub altarul inimilor acestor mame.

Să avem curajul să înmulțim binele!

Fără familii sănătoase, orice societate și, până la urmă, umanitatea în ansamblul ei, candidează la înfrângere totală, intră în degringoladă și se pierde. Iar prin fiecare copil plămădit în cuibul cald al familiei, Dumnezeu trimite un sol al luminii, un apostol al frumosului, un creator: să îi sprijinim mama, să îi sprijinim pe amândoi părinții, să îi sprijinim viața – darul lui poate fi însutit față de efortul nostru, iar binele făcut va spori și va bucura și pe alții.

Vă rugăm să ne fiți alături în sprijinul vieții!

Sperăm să sprijinim în continuare femeile în criză de sarcină și să ne bucurăm împreună de bucuria nașterii fiecărui copil.

Vă invităm să ne fiți alături în continuare, în toate demersurile pro-viață. Fiecare viață este unică și infinit de valoroasă. Astfel putem spera că vom avea un popor sănătos, o societate ca o cetate măreață a Binelui, unde fiecare om își îndeplinește menirea pe pământ.

Menționăm că Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Elisabeta” oferă sprijin mamelor în criză de sarcină și familiilor în dificultate prin servicii gratuite de consiliere psihologică și alte tipuri de ajutor, în funcție de nevoile specifice.

Susțineți proiectele pentru viață printr-o donație în contul Asociației Moldova pentru Viață!

IDNO 1015620004654

Codul IBAN: MD90AG000000022512941974

B.C. MOLDOVA-AGROINDBANK S.A.

Sucursala 12 Chișinău

Codul bancar AGRNMD2X438

Adresa Centrului: str. București, 59, scara 1, et. 3, Chișinău, Rep. Moldova.

Telefon: (+373) 78 127 007

E-mail: centrulelisabeta@gmail.com