ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cetățenii europeni sunt acum hrăniți forțat cu gândaci și greieri în produsele alimentare de zi cu zi, în timp ce politica Forumului Economic Mondial de a forța omenirea să mănânce insecte devine realitate, scrie NewsPunch.

Aditivul alimentar fabricat din praf de greieri a început să apară în alimente populare, inclusiv în cruste de pizza, paste, zer praf și cereale în întreaga Uniune Europeană.

Greierii de casă degresați se află acum în meniul europenilor de pe întregul continent, marea majoritate a acestora neștiind că insectele sunt acum pompate în alimentația lor fără consimțământul lor.

"Acest lucru se întâmplă datorită unei decizii a Comisiei Europene adoptate la începutul acestei luni", relatează RT.
 
"Conform deciziei, care a citat opinia științifică a Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară, aditivul poate fi folosit în siguranță într-o gamă întreagă de produse, inclusiv, dar fără a se limita la batoane de cereale, biscuiți, pizza, produse pe bază de paste făinoase și zer praf."

Potrivit unei persoane din interiorul WEF, a forța omenirea să consume gândaci și insecte înseamnă "a zdrobi sufletul uman".

Raportul summitului: Dar nu vă faceți griji, pentru că greierii trebuie mai întâi să fie verificați pentru a se asigura că "își aruncă conținutul intestinal" înainte de a fi congelați.

Criticii au sugerat că, odată ce gândacii vor fi acceptați pe scară largă ca aditiv alimentar, consumul lor se va normaliza la nivel general.

"Ordinea Mondială Liberală a decis că oamenii mici trebuie să mănânce gândaci pentru a preveni fluctuațiile climatice, în conformitate cu ideologia clasei conducătoare", scrie Dave Blount.

"Totuși, în loc să se supună fără minte Experților, așa cum au făcut cei mai mulți cu politica Covidului, oamenii au rezistat. Așa că stăpânii noștri moonbatiști strecoară pe furiș insecte în mâncare."

"Acest lucru le va permite să dezvăluie în viitorul apropiat că am mâncat deja insecte, așa că nu există niciun motiv să ne opunem închiderii fermelor și impunerii unei noi diete."

De asemenea, Uniunea Europeană a aprobat recent utilizarea Alphitobius diaperinus, cunoscut și sub numele de viermele de făină mai mic, pentru consumul uman.

După cum am documentat exhaustiv, tehnocrații globaliști și activiștii pentru schimbările climatice au făcut în mod constant presiuni pentru ca oamenii să înceapă să mănânce insecte pentru a combate încălzirea globală, în ciuda faptului că această practică este legată de infecții parazitare.

Mă îndoiesc oarecum că tehnocrații elitiști care au vizitat recent Davos vor trece la dieta cu insecte, indiferent cât de mult ne vor bate obrazul în legătură cu schimbările climatice provocate de om.

În noiembrie, Washington Post i-a sfătuit pe americani ca, în loc de o cină tradițională de Ziua Recunoștinței, care acum este inaccesibilă pentru un sfert dintre familii, să se orienteze spre consumul de insecte.

În timp ce crescătorii de animale din Țările de Jos sunt privați de existența lor din cauza schimbărilor climatice, elevii sunt îndoctrinați să mănânce insecte, în timp ce o altă școală germană a interzis complet carnea.