ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul primar al comunei mehedințene Balta, Constantin Stoican, s-a stins subit din viață, a transmis ieri RTV. Anunțul a fost făcut pe Facebook de cetățenii comunei.

Localnicii au fost foarte mulțumiți de activitatea la Primărie a lui Constantin Stoican, motiv pentru care l-au votat de trei ori. De-a lungul celor trei mandate, Stoican a reușit să aduc îmbunătățiri semnificative în comună, schimbându-i complet fața.

Comuna Balta a pierdut un om de valoare, un om, care a început sa construiască încă de cand a venit în Primăria Balta! Comunitatea din Balta Mehedinti l-a răsplătit, de fiecare data in ziua votului, drept dovadă, a avut trei mandate.

Datorită domniei sale, comuna Balta are asfalt, drumuri în toată comuna, pietruite, apa în satul Balta, refacerea și dotarea căminelor culturale în toate cele 5 sate… un proiect lăsat in urma cu toate demersurile legale făcute doar sa înceapă lucrările (continuarea asfaltării in satele Sfodea, Prejna, Coada Cornetului) pe lângă multe alte proiecte mai puțin vizibile… Domnule Primar, vei rămâne in istoria Comunei! Odihnă vesnică!”, transmite o postare a paginii de socializare Balta – Mehedinți.

Postarea a strâns sute de mesaje de condoleanțe din partea cetățenilor comunității. Stoican s-a aflat, timp de trei mandate, la cârma primăriei Balta, până în 2020.

Constantin Stoican s-a născut în satul Prejna, comuna Balta, la 22 februarie 1966. A urmat cursurile Liceului Economic din Târgu Jiu și după terminarea liceului și-a continuat studiile la Facultatea de Științe Economice din Craiova. Fostul primar lasă în urmă o soție și doi copii, o fată și un băiat.

Tot ieri, într-un parc bucureștean, Salvarea SMURD a fost chemată de urgență, după cum ne-a transmis un cititor. Din fericire n-a fost deces ci doar o criză de palpitații, posibil o miocardită, „a celor două organe, inima și cordul” - după cum spunea col. Valeriu Gheorghiță de la CNCAV. Probabil de la aerul tare.

FOTO: