ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce nouă ne cer să ne hrănim cu insecte pentru a ne reduce amprenta de carbon, meniul globaliștilor care participă la COP26 este plin de preparate din carne, cu mult peste necesarul unui om normal.

Opinia publică mondială a fost sfidată fățiș de modul în care liderii lumii au venit la Conferința ONU pentru Schimbare Climatică (COP26) de la Glasgow, cu peste 400 de avioane, pentru a predica reducerea poluării și salvarea planetei.

Lumea și-a adus aminte că aceiași lideri sunt cei care le-au impus restricții draconice, sub pretextul pandemiei de COVID-19, în timp ce ei nu ratează nici o ocazie de a se afișa fără mască și înghesuiți unii într-alții.

Acum, opinia publică află despre o nouă batjocură.

Meniul de la COP26 conține atât de multă carne încât amprenta sa de carbon este dublă față de cea a unui om normal, informează Summit News.

Aceasta în timp ce aceiași lideri propovăduiesc reducerea consumului de carne (animalele poluează prea mult) și înlocuirea sa cu insecte, alge sau carne sintetică produsă de Bill Gates.