ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriel Manole, un tânăr de 23 de ani, suporter al echipei Petrolul Ploiești, s-a stins, la doar 23 de ani, departe de orașul natal, departe de familie și prieteni, în Danemarca, scrie Observatorul Prahovean.

Gabriel a murit în somn, în condițiile în care, din spusele surorii sale, Ioana Manole, „era un tânăr plin de viață, care de doar două luni plecase să muncească afară pentru un trai mai bun”.

Sora sa a povestit pentru Observatorul Prahovean ce s-a întâmplat:

”Gabriel făcea șoferie. În urmă cu câteva zile s-a simțit un pic rău, dar și-a revenit. A fost găsit acum două zile fără suflare de către colegul de apartament. Astăzi, 1 noiembrie, urmează să i se facă autopsia deoarece moartea fratelui meu e considerată moarte suspectă”.

În scurta sa viață, nu a lipsit la nicio partidă a „lupilor galbeni”. Chiar la aniversarea majoratului, Gabriel a primit un tort cu însemnele Petrolului Ploiești, echipa de fotbal pe care o iubea enorm.
 


Suporterul petrolist va fi înmormântat în comuna prahoveană Tătărani. Pentru că repatrierea costă 3000 de euro, familia a fost ajutată de echipa de fotbal și mai mulți suporteri, alături de care Gabriel a fost prezent la meciurile disputate pe stadionul Ilie Oană, mai scrie sursa citată.