ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pierre Lipton, un atlet și om de afaceri în vârstă de 26 de ani, care a fost inclus pe lista Forbes Top 30 Under 30, a decedat după ce s-a prăbușit la maratonul Mesa la începutul acestei luni, scrie TheGatewayPundit.

Lipton, absolvent al Universității Brown, urma să termine maratonul în 3 ore, 10 minute și 5 secunde, stabilind un record personal. După ce a trecut linia de sosire, el s-a prăbușit brusc în apropierea paramedicilor, potrivit Boston.com. Ulterrior, a fost transportat de urgență la spital, însă la scurt timp a fost declarat mort.

Deși nu există încă o cauză oficială a morții, tatăl lui Pierre, Dr. Jordan Lipton, a declarat pentru Boston Globe că „diagnosticul în lucru este că ar fi putut avea un dezechilibru electrolitic brusc care a provocat aritmie".

O aritmie cardiacă este o bătaie neregulată a inimii. Aceasta apare atunci când semnalele electrice care coordonează bătăile inimii nu funcționează corect, potrivit Mayo Clinic.

„Sâmbătă, am pierdut dragostea vieții mele. Persoana cu care am crezut că voi petrece o veșnicie", a scris iubita lui Lipton, Eleanor Pereboom, într-o postare pe Instagram.

„A realizat mai mult decât oricine altcineva pe care îl cunosc în doar 26 de ani, dar avea încă atât de multe planuri. Iată-l aici, la doar câțiva metri de linia de sosire. El încă zâmbește. Cu ambele picioare ridicate de la sol, el încă zboară. Făcea ceea ce îi plăcea", a continuat ea. 
 
A quote from Steven Blais, the co-leader of the 'Gansett Run Club, reads: 'Pierre left an indelible mark on the Rhode Island running community, and we will do all we can to honor his memory.' On the right, a photo shows the 'Gansett Run Club surrounding a lit candle during a moment of silence in memory of Pierre Lipton.