ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La data de 15 septembrie 2023, în jurul orei 07.50, Laura C. a anunțat prin 112 faptul că Dumitru M., de 50 de ani, din comuna Moara, este decedat într-un autoturism Mercedes pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Suceava, anunță Glasul Sucevei.

Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că bărbatul era fără suflare într-un autoturism Mercedes Benz cu motorul pornit și geamul de la șofer deschis.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, medicii constatând decesul șoferului.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot la data de 15 septembrie,  la ora 19.02, un echipaj medical a anunțat prin 112 faptul că un bărbat a decedat pe raza localității Volovăț, conform sursei citate.

Din verificările polițiștilor a reieșit că Gheorghiță L. locuia împreună cu familia în comuna Volovăț.

În cursul zilei de 15 septembrie a.c., bărbatul a mers pe toloaca din localitate pentru a lua parte la un eveniment organizat cu ocazia sărbătoririi hramului comunei. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău și a căzut la pământ.

Un echipaj medical a încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru efectuarea necropsiei.

Din nou, conform procedurii, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.