ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, face mișcări distincte pentru a-și anunța mult-așteptata candidatură la președinție în 2024, indică un nou raport. Vestea vine pe fondul speculațiilor din ce în ce mai mari potrivit cărora popularul republican plănuiește să își anunțe candidatura după actuala sesiune legislativă din Florida, care urmează să se încheie în luna mai, relatează LifeSiteNews.
 
DeSantis ar fi declarat deja că este hotărât să intre în cursa prezidențială pentru Casa Albă, conform The Washington Post.

Deși nu a făcut încă declarații publice în acest sens, "...în conversațiile recente, DeSantis și-a descris planurile prezidențiale fără nicio rezervă care să sugereze că încă se decide, potrivit celor două persoane familiarizate cu comentariile sale", a relatat The Post.

DeSantis a câștigat un sprijin puternic în rândul conservatorilor pentru acțiunile și pozițiile sale politice în timp ce era guvernator al Floridei.
 
El s-a făcut remarcat în special pentru că a luptat împotriva normelor draconice COVID-19, a sprijinit forțele de ordine împotriva susținătorilor "defund the police", a susținut legislația pro-viață și a eliminat ideologia woke din sălile de clasă.