ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După șocul pricinuit de moartea comentatorului sportiv Bogdan Socol de acum câteva zile, aflăm faptul că și Horia Crișan a murit. Acesta a fost jurnalist, iar conexiunea cu lumea sportului a făcut-o prin meseria de antrenor de handbal. S-a stins din viață duminică, 12 februarie 2023, scrie RTV.

 „Te-ai dus la mami, era dorul prea mare, pot să înțeleg asta, îți mulțumesc pentru tot și toate, drum bun spre casă, dragul meu tată, într-o zi vom fi toți trei împreună, așa ca pe vremuri. La bună vedere, Dumnezeu și toate entitățile de lumină să te ocrotească în brațele sale iubitoare!”, a scris fiica sa pe Facebook.

Despre Horia Crișan se spune că a fost un jurnalist sportiv cum puțini a mai avut Maramureșul. Acesta a fost cunoscut pentru articolele din ziarul Informația Zilei de Maramureș, dar și pentru emisiunile făcute la PLUS TV Maramureș. De asemenea, a fost cunoscut și de părinții viitoarelor speranțe ale handbalului maramureșean pe care le-a antrenat, potrivit SpyNews.