ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce tânărul poloist de numai 23 de ani Andrei Drăghici a căzut mort sâmbătă chiar în timpul unui meci, acum a venit rândul unui arbitru:

Ovidiu Hațegan, în vârsta de 41 de ani, a fost operat de urgență la Timișoara, după ce duminică a simțit dureri puternice în zona pieptului. Ajuns la spitalul din Arad, medicii i-au comunicat că a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Timișoara unde a fost operat. Medicii i-au montat stent, iar până pe finalul săptămânii va rămâne sub monitorizare medicală, transmite GSP.

Fotbalul și arbitrajul românesc sunt zguduite de o nouă veste proastă! Ovidiu Hațegan (41 de ani), cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a suferit duminică seară un infarct și a fost nevoie să fie transportat de urgență la spitalul din Timișoara unde a fost operat, scrie sursa citată

Dureri puternice în piept, după antrenament

Potrivit SpecialArad, Ovidiu Hațegan este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Revenit din Arabia Saudită, unde a arbitrat câteva meciuri, Ovidiu se pregătea pentru meciurile de Liga 1 dar și pentru cele din competițiile europene.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. Investigat la Arad, a ajuns în cele din urmă la „Pădurea Verde”, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan portalului arădean.

Rămâne de văzut dacă arbitrul arădean va mai putea continua cariera de arbitru, el fiind unul de Top 10 în Europa, cu șanse foarte mari de a face parte din echipa arbitrilor europeni delegați la Campionatul Mondial din Qatar, opinează ambele surse citate.

Hațegan urmează să rămână în spital, sub monitorizare atentă, până la finalul acestei săptămâni.

Citiți și O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA