ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou raport ce relevă numărul de cazuri de infecții COVID-19 în România a fost publicat de organele „acreditate” ale sistemului. De această dată, documentul care poate fi consultat AICI, fiind publicat de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile al INSP, ne spune următoarele:

Conform realității inversate a INSP, care prezintă perfid și manipulator datele cu accent pe nevaccinați, raportul realizat pentru săptămâna 20-26 februarie 2023 ar arată că:

- 44.9% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoanele nevaccinate. 
- 45.2% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate

Cu alte cuvinte, atât în cazul infectărilor, cât și în cel al deceselor, raportul este evident: de fapt persoanele vaccinate au fost majoritare. 
 
Respectiv, 55,1% dintre persoanele infectate au fost vaccinate cu „serul-minune”, iar 54,8% dintre persoanele care au decedat erau, ce să vezi, tot vaccinate. Dumnezeu să le odihnească în pace iar familiile să nu uite să-i pomenească și să-i ierte pe toți cei care le-au ajutat să se „imunizeze” până au ajuns în groapă!
 
În foto-captura de mai sus se pot observa aceste date și de asemenea, pentru doritori, ele mai pot fi studiate în documentul la care am făcut trimitere la începutul articolului. 
 
Amintim faptul că ieri, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a raliat altor câtorva state din Uniunea Europeană, anunțând, după Bulgaria, că România ar dori să refuze și ea achiziționarea de noi vaccinuri anti-Covid. 
 
 
Sutele de milioane de euro deja intrate în conturile Pfizer le recuperăm de la Florin Cîțu pe persoană fizică?