ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Prezidențială a lansat, marți, 22 decembrie, nou site al Președinției, care introduce o nouă pagină dedicată, unde pot fi adresate mesaje președintelui Klaus Iohannis, care a anunțat că își dorește o instituție "funcțională și deschisă către cetățeni".

"Noul site al Administrației Prezidențiale este online. Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am inițiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparență, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administrație Prezidențială funcțională și deschisă către cetățeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteți transmite mesajele voastre", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Accesând acest link, îi puteți trimite mesaje președintelui României, după ce vă scrieți numele și prenumele, adresa de email și țara (toate aceste date fiind obligatorii), precum și județul, localitatea și adresa (date opționale). După ce redactați textul mesajului, va trebui să va autentificați printr-un cod de verificare, generat aleatoriu, apoi să apăsați butonul "Trimiteți mesajul".

De asemenea, cei interesați se pot abona la Newsletter, pentru a primi mesaje cu privire la anunțurile puse pe site-ul Președinției.