ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovici a avut reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19, în ciudat faptului că a solicitat o derogare în acest sens. Amintim de asemenea că guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, i-a solicitat lui Joe Biden acceptul pentru ca Djokovici să poată participa la turneu, însă fără succes.

„Nu regret. Am învățat de-a lungul vieții că regretele te împiedică să mergi înainte și practiic te fac să trăiești în trecut. Nu vreau să fac asta. De asemenea, nu vreau să trăiesc prea mult în viitor. Vreau să trăiesc prezentul, dar evident și să mă gândesc la viitor, să creez un viitor mai bun”, a  spus Novak Djokovici, potrivit unui articol publicat de RTV.

Totodată, el se declară plin de motivație în continuare, luptând strașnic pentru visul său și pentru cei dragi, păstrându-și totodată „integritatea” în alegerile sale.

 „Dimpotrivă, sunt dornic și motivat să joc tenis, motivat pentru familia mea, pentru fundația mea, pentru toate proiectele și tot ce fac în afara terenului. Demnitatea mea, integritatea, ceea ce cred și drepturile mele sunt mai presus de orice”.