ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Continuă seria reacțiilor după linșajul aplicat de Caramitru jr și Funeriu la adresa lui Tudor Gheorghe. Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș consideră, în editorialul din ”Național”, că odată cu acest scandal în care este târât artistul se întinde elasticul neomarxist, iar „vermina tefelistă a venit cu un test”, pentru a vedea cât de mult poate fi întins acest elastic. 

„Aici e cheia scandalului în care a fost târât Tudor Gheorghe. Dumnezeu a fost înlocuit de CEO, datina s-a transformat în Feng Shui, iar bărboșii pe trotinete electrice sunt adepții sexualității fluide  și îi iubesc pe magistrați fiindcă le place că aceștia au uniforme frumoase. Au robe. Tudor Gheorghe a făcut spectacolul "30 de ani degeaba”, iar vermina tefelistă a venit cu un test. Un test, atât, un test. Un test dat poporului român – testul "Ia să vedem noi cât putem întinde elasticul neomarxist!” Tefeloazele au văzut că suntem (prea) îngăduitori și ne încearcă, atacând la gleznele tradiției, la simbolistică. Au rafinat terorismul. Nu dau în noi cu bombe, ci cu "glicerină stomacală” (Tudor Arghezi)”, scrie jurnalistul. 

Dacă unii se întreabă de unde a pornit acest atac abject asupra artistului și a concertului său „30 Degeaba”, jurnalistul le oferă un posibil răspuns: „Ce nu înțelegeți? Neomarxiștii îl urăsc pe Tudor Gheorghe, fiul unui deținut politic, și îl iubesc pe Mihai Șora, care a slugărit-o pe Ana Pauker. Aceasta este lumea în care nu m-aș mira ca Greta Thunberg să devină nume de Universitate cu atenanse în toată Europa. După aia, Greta va absolvi și școala ajutătoare”.

În final, Răzvan Ioan Boanchiș spune că este dreptul artistului Tudor Gheorghe să considere că ultimele trei decenii au fost degeaba. Concluzia jurnalistului este că, deși cei 30 de ani nu au fost degeaba, „ultimii patru au fost de apocalips”. „Au fost patru ani în care România a fost terorizată de tefeloazele care dădeau vântul la deal prin piețe cu niște labe galbene cât capacul de veceu, pe care scria "Toți pentru represiune” sau așa ceva. Au fost patru ani de epidemie REZISTentă, patru ani de neodogmatism, patru ani de tărăboi pernicios, patru ani de paradă a virușilor globaliști”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews