ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă campanie canadiană contribuie la creșterea gradului de conștientizare a celor care au fost afectați de injecțiile COVID-19.  Pe 19 ianuarie, un camion mare cu inscripția „Reacții adverse la vaccinul COVID-19 ” , alături de portretul unei femei, a putut fi văzut pe străzile din Ontario. Camionul, care poartă, de asemenea, mesajul încurajator „nu ești singur", face parte dintr-o campanie lansată recent în toată Canada, numită You Are Not Alone (YANA), care se străduiește să unească canadienii și să creeze „o mai mare conștientizare a efectelor dăunătoare ale inoculării COVID-19" prin împărtășirea experiențelor celor care au suferit leziuni în urma injecțiilor forțate, scrie LifeSiteNews.

„Campania „You Are Not Alone" a fost lansată pentru a crea o mai mare conștientizare a efectelor dăunătoare ale inoculării COVID-19", se arată pe site-ul YANA. "Povestea ta va ajuta la dezvăluirea adevărului - iar asta îi ajută pe toți!"  

YANA, sponsorizată de Canadian Adverse Event Reporting System (CAERS), precum și de Freedom Fund Inc, este o platformă creată pentru a le da o voce celor care au suferit din cauza inoculărilor COVID-19. Până în prezent, YANA a primit mărturii de la diverse persoane din Canada, inclusiv din Ontario, Alberta și British Columbia. O parte a campaniei implică, de asemenea, punerea în circulație a unor camioane în care apare un canadian care a fost rănit de inoculările COVID-19. 

Primul camion care a pornit la drum în ianuarie a prezentat-o pe Meredith, o femeie de 48 de ani din Ontario care a primit două vaccinuri COVID și care a avut probleme de sănătate semnificative în urma acestora. 
 
 
On The Road - YANA Canada

Sunt mulți dintre noi care înțeleg prin ce treceți - am devenit o comunitate foarte solidară", a declarat Meredith, într-un mesaj adresat tuturor celor răniți de injecțiile COVID-19. "Fiți puternici - împărtășiți-vă poveștile - ne vom vindeca împreună". 

În ciuda afirmațiilor guvernamentale potrivit cărora injecțiile COVID-19 au fost „sigure și eficiente", începând cu 29 octombrie 2021, au existat peste 850.000 de răniri cauzate de injecțiile cu coronavirus raportate la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri al guvernului SUA.

Simptomele experimentate de cei care și-au împărtășit mărturiile prin intermediul YANA includ dureri de cap intense, episoade de tremurături, spasme, vedere încețoșată, pierderea memoriei, senzații de arsură, căderea părului, dureri în piept, palpitații ale inimii, tensiune arterială ridicată, probleme de respirație, lipsă de energie, ganglioni limfatici dureroși și umflați, paralizia Bell și umflarea creierului, printre alte simptome.  

Alte efecte secundare ale injecțiilor COVID, enumerate în cadrul evenimentelor adverse recunoscute de FDA în ceea ce privește injecțiile, includ reacții anafilactice severe, evenimente trombotice fatale, miocardita inflamatorie a inimii și boala neurologică invalidantă Guillain Barré Syndrome, precum și mii de decese înregistrate și dizabilități permanente. 

Mulți canadieni au avut încredere în furnizorii lor de servicii medicale și în oficialii guvernamentali atunci când li s-a spus: „vaccinurile COVID-19 sunt sigure și eficiente"", se arată pe site-ul YANA. „Ei au crezut că ajută la oprirea răspândirii COVID-19 și au crezut că „fac ceea ce trebuie"." 

Acum, când unii dintre acești oameni au suferit evenimente adverse, fie nu știu unde să se adreseze, fie le este frică să vorbească", continuă acesta. „Li s-a spus că evenimentul lor advers este extrem de rar - ei cred că sunt singuri."