ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce-mi place mie tot păsăretul care și-a făcut idol din covid, cum ciripește din gurițele țuguiate că noi vedem conspirații peste tot.

Cum îți dau ei cu pulanul ideologic în cap pe post de știință, cum se uită de sus la cei care atrag atenția asupra derapajului grav spre tirania politico - medicală.

Deci mai mulți medici americani, reuniți în asociația America's Frontline Doctors, au venit să protesteze pe Capitol Hill, în Washington DC, împotriva terorii induse în mase de politicieni și media, dar și cu un mesaj optimist: există medicamente care vindecă - și o spuneau în urma unor cazuri pe care le-au rezolvat ei înșiși. Îmbrăcați ca în cabinet sau spitale, în hainele specifice, dar fără măști, medicii americani s-au adresat publicului.

Ei bine, toate înregistrările postate au rezistat câteva ore. Le-au ras de peste tot, de pe Facebook, YouTube, Vimeo, site-urile închise, tot tacâmul. S-a întâmplat întocmai ca și cu celelalte înregistrări, unele ale unor virusologi sau infecționiști celebri, care aveau o altă opinie decât cea "revelată".

Dar nu, nu e nicio conspirație, e absolut normal ca internetul să fie curățat de opinii iconoclaste. Totul trebuie să fie pe calapodul Noii Ordini, toată retorica trebuie să aibă o singură voce acceptată în lume, a Autorității Supreme, iar "deviaționiștii" trebuie reduși la tăcere. Nu lichidați, ci lipsiți de orice posibilitate de a-și face opiniile cunoscute publicului larg.

Dar, nu mor caii când vor câinii...