ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Providențial” de bine plasat acest incendiu cu teribilă capacitate de destabilizare emoțională: 
 
La începutul Săptămânii mari a catolicilor.  Seara la o oră cu audiență de vârf, cu imagini apocaliptice ale focului proiectat pe fundalul cerului, lume multă pe străzi. 
 
Tocmai când Macron trebuia să se adreseze poporului francez. 
 
Cu numai 40 de zile înaintea alegerilor europene (evident că, din acest punct de vedere, evenimentul ar fi căzut mult mai bine cu câteva zile înainte de alegeri, dar, probabil, că încărcătura ultimei săptămâni dinaintea Paștilor a contat mai mult).
 
Și ni s-a livrat la greu: 
 
Macron își anulează adresarea către națiune, programată pentru luni seara, în care anunțase că va dezvălui un set de măsuri ca răspuns la protestele „Vestelor Galbene".
 
„Am decis să transformăm furia în soluții", scrisese Macron pe Twitter, anunțând conferința de presă. "De luni de zile, am ascultat. Mâine, voi răspunde".
 
Audiența era probabil masivă (sala de spectacol arhiplină), căci vestele și protestele lor au deja o istorie de câteva luni. Să înceapă, deci, spectacolul.
 
Dar nu cel tern al unei conferințe de presă, ci cel flamboaiant al incendierii celui mai important simbol creștin al Franței!
 
Macron intră, ca eroii din filme, în catedrala încă arzândă! 
Macron este cutremurat! 
Macron este îndurerat! 
Macron nu mai are somn și, târziu în noapte, după cum ne anunță agențiile de presă, și prin ele toată media, transmitea lumii întregi, înmărmurită (adică hipnotizată, numai bună de primit indicații liminale și subliminale) la vederea acestei nenorociri:
”Această catedrală Notre-Dame, o vom reconstrui. Toți împreună. Este o parte a destinului nostru francez. Mă angajez: de mâine va fi lansată o subscripție națională, și chiar dincolo de frontierele noastre.”
 
Macron este un adevărat patriot! 
Macron iubește cultura și moștenirea culturală a Franței! 
Macron apără moștenirea spirituală a Franței. 
Macron este, totuși, un bun creștin, chiar este un creștin, un francez adevărat, merită să-l susținem, să-l iubim! 
Macron a devenit MACRON!
Dar cum noi știm că acești oameni mint așa cum respiră, înșeală, disprețuiesc popoarele, ucid și distrug cu cinism (tragedia Libiei este, în mare parte, rezultatul intereselor și ambițiilor Franței) , nu se dau în lături de la nimic pentru a-și îndeplini obiectivele (migrația masivă și dezechilibrarea socială internă în favoarea migratorilor) nu-i așa că nu-i putem crede? Că nu-i credem nici acum?
Că nu-l credem pe Macron, rămas, orice ar face el, un micron? 
Nu-i putem crede că sunt impresionați!
Nu-i putem crede că sunt cutremurați!
Nu-i putem crede că sunt îndurerați!
Nu-i putem crede că sunt preocupați de păstrarea moștenirii culturale și religioase franceze (adică a identității pe care o atacă deschis în fiecare zi) franceze!
Nu-i putem crede că incendiul a fost unul datorat neglijenței sau unui întâmplător atac terorist. 
Amintiți-vă de Pearl Harbour! 
Amintiți-vă de Turnurile gemene!
Amintiți-vă de răsboaiele din Yugoslavia și de războiul criminal împotriva Serbiei! 
Amintiți-vă de armele de distrugere în masă ale lui Saddam, care nu existau!
Amintiți-vă de evenimentele sângeroase puse în scenă pentru a se justifica atacarea Vietnamului, Irakului, Libiei, Siriei și altor zeci de state! 
Amintiți-vă sau, dacă nu credeți/nu știți, documentați-vă despre sutele de înscenări ticăloase ale slugilor mafiei bancare globaliste!
Vă rog, nu-i mai credeți, nu-i mai cauționați, nu-i mai acceptați, nu-i mai urmați.
În primii 19 ani ai acestui secol au fost măcelăriți în războaiele globaliștilor peste 5 milioane de oameni; răniți, zeci de milioane; puși pe drumuri peste 20 de milioane. Nu a fost nici cel mai mic moment de emoție, nicio inflamare mondială a acestor personaje pentru victimele lor, niciun apel la reconstrucție, la pace. Ba, dimpotrivă: toate acțiunile lor criminale continuă.
Să încetăm a le mai fi complici!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews