ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa de răspuns la COVID-19 de la Casa Albă a organizat o ședință de informare pentru a marca ceea ce oficialii din domeniul sănătății au numit o "etapă importantă", referindu-se la autorizarea rapidă a noilor vaccinuri de rapel pentru americanii cu vârste de peste 12 ani, transmite The Defender.

Comentând autorizațiile de utilizare de urgență modificate la 31 august de către Administrația pentru Alimente și Medicamente a SUA (FDA) pentru noile vaccinuri cu ARNm de la Pfizer și Moderna, Dr. Ashish Jha, coordonatorul de răspuns COVID-19 al lui Biden, a declarat:

"Ne așteptăm ca milioane de oameni să aleagă să primească vaccinul COVID-19 în același timp sau pe parcursul toamnei, atunci când oamenii se prezintă la controalele de rutină.

Vestea bună este că vă puteți face atât vaccinul antigripal, cât și vaccinul COVID în același timp. Este de fapt o idee bună.

Chiar cred că acesta este motivul pentru care Dumnezeu ne-a dat două brațe. Unul pentru vaccinul antigripal și celălalt pentru vaccinul COVID."
 
VIDEO: