ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statele Unite găzduiesc cele mai prestigioase universități din lume. Iar unul dintre avantajele acestor universități este acela de a vă extinde oportunitățile de angajare.

Ei bine, Princeton este, fără îndoială, înaintea jocului și merge mai departe pentru a face exact acest lucru.

Un nou program "Drag University", lansat la Universitatea Princeton, va pregăti studenții în această "formă de artă", semnalează Louder with Crowder.

De ce să îi cumperi fiului tău o casă când poți plăti pentru a-l face drag queen?

La un cost de doar 83.140 de dolari pe an, sau 332.560 de dolari pentru patru ani, vă puteți trimite copilul la o școală care oferă un astfel de program.

Nu cred că se poate găsi o descriere mai bună a sistemului de învățământ superior din America decât aceasta.

"Drag University" este un nou program găzduit sub pilonul de mentorat al Centrului de Resurse pentru Gen + Sexualitate.
 
Acest program de un an va preda despre istoria travestiului, precum și despre forma de artă a travestiului.
 
Sesiunile vor fi predate de artiști locali de drag, de parteneri din campus care se pricep la mașini și de alți studenți", potrivit paginii sale de Instagram.

Participanții înscriși se vor cufunda într-o serie de subiecte, printre care istoria travestiului, "Sewing 101", coregrafie, pictură pe față, ședințe foto și multe altele.

De ce să înveți cum să pictezi pe față și să coși pe YouTube pe gratis, când poți plăti peste un sfert de milion de dolari?

Formularul a fost actualizat recent pentru a nota: "În acest moment am atins capacitatea noastră pentru bursele noastre, dar sunteți mai mult decât bineveniți să participați la atelierele noastre."

Potrivit unei capturi de ecran realizate de The College Fix, formularul preciza că primele șase persoane înscrise care participă la orientarea din 19 septembrie și se angajează să participe la program vor primi burse pentru a acoperi în totalitate costul consumabilelor.

În mod ironic, colegiul a concediat recent un profesor titular care a criticat politica de woke a școlii.

Dar de ce să ne oprim aici? De ce nu un curs de striptease? Sau un curs despre OnlyFans? Nu vor să ofere un program de educație competitiv care să le ofere studenților posibilitatea de a obține cel mai bun randament al investiției lor?

Poate că vor începe să adauge aceste diplome din moment ce perversiunea este acum un program la școala de elită.

Biden chiar vrea ca contribuabilii să finanțeze această nebunie.

Știți, pentru că o educație universitară este cumva un "drept al omului".

Când The College Fix a contactat administratorii pentru a cere informații de la divizia media a Princeton și de la Gender + Sexuality Resource Center despre acest program, inclusiv "numărul de studenți înscriși și ce fond comun de bani este folosit pentru a finanța bursele", toți au ignorat solicitările. De asemenea, centrul nu a răspuns la un mesaj pe Instagram.

Acest centru se descrie pe site-ul său web ca fiind "o comunitate de campus care sprijină și include femeile, femeile, trans și queer Princetonians prin programe de colaborare, educație, advocacy și mentorat".

S-ar putea crede că o școală care se mândrește cu angajamentul său față de programarea " femme, trans și queer" ar fi mai mult decât fericită să răspundă la o anchetă.

Sunt sigură că administratorii sunt mai mult decât capabili să își apere raționamentul pentru care acest curs academic extrem de benefic își are locul într-o instituție atât de prestigioasă.

Ați presupune că ar fi dornici să adauge mai mult context pentru public, nu-i așa?

Dar, lăsând glumele la o parte, de ce să plătești atâția bani când poți plăti doar 275 de dolari pentru a participa la o adevărată școală de clovni? Probabil că ar fi mai bine să obțineți educația de undeva unde chiar este specializată în acest gen de lucruri. Nu credeți?