ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr Peter Doshi, British Medical Journal: NU ESTE O PANDEMIE A NEVACCINAȚILOR. DIMPOTRIVĂ. VIDEO:
Senatorul american Ron Johnson (republican, Wisconsin) a organizat marți o masă rotundă pe tema mandatelor federale privind vaccinul COVID, la care au participat victime ale vaccinurilor COVID și oameni de știință de la unele dintre cele mai prestigioase organizații de cercetare din lume, inclusiv The British Medical Journal (The BMJ) și Massachusetts Institute of Technology (MIT), potrivit The Defender.

Peter Doshi, redactor principal la The BMJ și profesor asociat în cadrul departamentului de cercetare medico-farmaceutică al Facultății de Farmacie de la Universitatea din Maryland, și Retsef Levi, profesor specializat în sisteme de sănătate și analiză la MIT, și-au exprimat îndoielile cu privire la eficacitatea vaccinului COVID, evidențiind, totodată, eșecurile comunității științifice.

„Mă întristează faptul că, la ora actuală, suntem suprasaturați, ca societate, de atitudinea "toată lumea știe", care a blocat curiozitatea intelectuală și a dus la autocenzură”, a declarat Doshi.
 
Doshi a spus că nu ne aflăm într-o „pandemie a nevaccinaților”. „Dacă spitalizările și decesele se produc aproape exclusiv în rândul celor nevaccinați, „de ce ar fi necesare dozele de rapel?”, a întrebat Doshi. „Și de ce ar fi statisticile atât de diferite în Marea Britanie, unde majoritatea spitalizărilor și deceselor cauzate de COVID se înregistrează la persoane complet vaccinate?”.
 
„Există o neconcordanță acolo și, astfel, avem ceva în legătură cu care trebuie să fim curioși”, a spus Doshi. „Ceva nu se leagă.”

Doshi a susținut că oamenii au fost mințiți la începutul anului 2021, când oficialii din domeniul sănătății, inclusiv Dr. Anthony Fauci, au susținut că datele din studiile clinice ale vaccinurilor COVID au dovedit că vaccinul a salvat vieți.

După ce a prezentat datele studiilor de la vaccinurile autorizate pentru utilizare în SUA, Doshi a subliniat că „datele grupului care a primit vaccinul au fost similare celui care a primit placebo”. El a mai afirmat că cei care „au susținut că studiul a arătat că vaccinul a fost foarte eficient în salvarea de vieți s-au înșelat” și că „studiile nu au demonstrat acest lucru”

Doshi a vorbit despre antivacciniști și a criticat definiția oficială a termenului. El a prezentat definiția oficială dată de dicționarul Merriam-Webster a termenului antivaccinist: „O persoană care se opune utilizării vaccinurilor sau reglementărilor care impun vaccinarea”.

„A doua parte [a definiției] m-a uimit”, a spus Doshi. 

„Există țări întregi, de la Marea Britanie la Japonia, care nu impun vaccinurile la copii”, a spus el. „Nu există mandate și aș paria că, probabil, majoritatea populației lumii se încadrează la această definiție a antivaccinistului.”

Doshi a declarat că și definiția cuvântului „vaccin” este una „care merită verificată”.
 
„Eu consider că aceste produse, pe care toată lumea le numește vaccinuri ARNm, sunt calitativ diferite de vaccinurile standard”, a spus Doshi. „Așa că mi s-a părut uluitor să aflu că Merriam Webster a schimbat definiția vaccinului la începutul acestui an”.

„Produsele cu ARNm nu se încadrau la definiția vaccinului, care a fost folosită mai bine de 15 ani, dar definiția a fost modificată, astfel încât produsele cu ARNm sunt acum vaccinuri”, a spus Doshi.

El a explicat apoi că doar pentru că numim injecția COVID „vaccin” nu înseamnă că „aceste produse noi sunt la fel ca toate celelalte vaccinuri pentru copii care sunt impuse”.

„Fiecare produs este un produs diferit, iar dacă oamenii sunt de acord cu impunerea unui produs doar pentru că este vorba de un vaccin, cred că este timpul să injectăm puțină gândire critică în această dezbatere”, a spus Doshi. 

El a criticat, de asemenea, faptul că societatea vaccinează și impune vaccinul la o parte însemnată a populației, în ciuda faptului că datele reale privind siguranța și eficacitatea vaccinurilor nu sunt încă disponibile.

„Deci, în timp ce ni se spune să continuăm să ne ghidăm după știință, ceea ce urmăm noi nu este un proces științific bazat pe date transparente, ci un proces în care datele sunt secrete și, din punctul meu de vedere, acesta este un lucru foarte neștiințific”, a declarat Doshi.

Levi a declarat în fața grupului de experți că „oamenii de știință de la cele mai prestigioase reviste afirmă că vaccinul este sigur, fără să raporteze efectele secundare grave, cum ar fi decesele”.

El a explicat că apelurile către serviciile naționale de urgență din Israel legate de stopurile cardiace în rândul tinerilor sub 40 de ani au înregistrat o creștere dramatică - peste 25% - în paralel cu campania de vaccinare COVID. 

„Am scris o lucrare academică în care ne exprimăm îngrijorarea cu privire la aceste statistici și am solicitat autorităților să efectueze verificări în acest sens... inutil să spunem că nu ne-au mai contactat.” 

Levi a afirmat că guvernul a încercat să cenzureze cercetarea, punând sub semnul întrebării credibilitatea acesteia. „Au numit cercetarea falsă”, a spus Levi. 

Levi a avertizat grupul de experți: 

„Aceste vaccinuri au efecte secundare grave și necunoscute și trebuie să le folosim cu prudență”.  

Urmăriți aici dezbaterea (Doshi începe la minutul 1:18:40, iar Levi, la minutul 1:49:07):