ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr record de 2,7 milioane de oameni au fost trimiși la controale medicale pentru cancer în ultimul an, a anunțat NHS England, citat de BBC și preluat de Știri pe Surse. Datele au indicat faptul că numărul controalelor de rutină a scăzut drastic în 2020 și parțial în 2021, ceea ce ar fi dus la neglijarea unui număr mare de pacienți sau de persoane încă nediagnosticate. Pe de altă parte, un număr tot mai mare de mărturii din partea familiilor victimelor serurilor experimentale Covid arată că, în unele cazuri, vaccinații dezvoltă ca reacție adversă la serul ARN mesager cancere cu evoluție fulminantă. 

Chiar dacă numărul trimiterilor către medicul specialist oncolog a scăzut în timpul pandemiei, cel puțin 30.000 de persoane încă așteaptă să înceapă tratamentul.

Organizațiile de caritate au salutat creșterea numărului de trimiteri către medicul specialist, dar au avertizat asupra impactului „devastator” pe care restricțiile covidiene l-au avut asupra îngrijirii cancerului.

Mai multe cancere în ultimul an decât înainte de 2020

Trimiterile pentru suspiciune de cancer rămân cu aproximativ 16% mai mari decât nivelurile de dinainte de pandemie și au crescut în general de la 2,4 milioane la 2,65 milioane în ultimele 12 luni. (articolul continuă dedesubt)
 
(infografie publicată de Dr. Damian Baciu) 

Dame Cally Palmer, director național pentru cancer din cadrul NHS England, a declarat că există încă 30.000 de persoane care nu au început tratamentul „din cauza pandemiei”, dar că noile date sugerează un oarecare progres.

„Mergem mai departe și mai repede ca niciodată în ambițiile noastre de a diagnostica mai multe tipuri de cancer într-un stadiu mai timpuriu, astfel încât să putem salva mai multe vieți”, a declarat Palmer, citată de BBC.

Este „vital să menținem aceste rate de trimitere la medic la un nivel ridicat”, a adăugat ea.

Pentru a răspunde cererii tot mai mari de controale, au fost înființate facilități precum ghișee unice pentru analize, clinici mobile și linii telefonice de asistență pentru simptome, pentru a se asigura că oamenii sunt diagnosticați și tratați cât mai devreme posibil, a precizat serviciul de sănătate.

Profesorul Peter Johnson, directorul clinic național al NHS England pentru cancer, a declarat că sesizările din asistența medicală primară au atins un nivel record și că aproximativ 11.000 de persoane pe zi sunt testate, „dar nimeni nu ar spune nicio clipă că suntem acolo unde ne-am dori să fim”.

Plan decenal al Guvernului britanic privind cancerul

NHS a avut un deficit de capacitate de diagnosticare înainte de pandemie și, deși s-au investit 2,3 miliarde de lire sterline în echipamente precum RMN-uri și tomografe, va fi nevoie de timp pentru a pregăti radiologii și oncologii, a declarat el la la BBC. Profesorul Johnson a declarat că numărul de diagnostice de cancer a crescut cu aproximativ 3% pe an, din cauza îmbătrânirii populației și a faptului că mai puțini oameni mor din cauza altor afecțiuni, cum ar fi atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale. El a mai spus că „numărul de persoane pe care le consultăm pentru testele de cancer a crescut într-un ritm mai rapid decât numărul de persoane cu cancer”.

Minesh Patel, șeful departamentului de politici de la Macmillan Cancer Support, a declarat: „Pentru a evita punerea unei presiuni suplimentare asupra medicilor și asistentelor care muncesc din greu, este vital ca guvernul să includă măsuri în viitorul plan de 10 ani privind cancerul pentru a crește numărul de profesioniști în domeniul cancerului, astfel încât persoanele care trăiesc cu cancer să primească îngrijirea de calitate de care au disperată nevoie în timp util”.

Secretarul de stat pentru sănătate, Sajid Javid, a declarat: „Viitorul nostru plan de 10 ani privind cancerul, care va fi lider în Europa în domeniul îngrijirii cancerului, împreună cu investițiile noastre record pentru a reduce timpii de așteptare și introducerea taxei de sănătate și asistență socială, ne vor ajuta să ne continuăm misiunea de a aborda întârzierile cauzate de Covid”.
 
Despre „războiul contra pacienților cu cancer” dus de Guvernul Britanic a vorbit și doctorul Vernon Coleman într-o filmare adăugată recent pe site-ul său și pe platforma Brand New Tube. VIDEO: 
 
 
„Marea Britanie susține că a început un nou război împotriva cancerului.

Scriu despre medicină probabil de mai mult timp decât oricine altcineva, dar nu-mi dau seama câte războaie împotriva cancerului au fost declarate.

La fiecare câțiva ani, un politician în căutare de titluri anunță că va începe un fel de război. Au existat războaie împotriva sărăciei, austerității, consumului de droguri, rasismului, sexismului și a mai multor alte lucruri la care vă puteți gândi - dar au existat mai multe războaie împotriva cancerului decât orice altceva.

Și toate au fost un eșec total.

Cel mai recent război al Regatului Unit împotriva cancerului este, desigur, o minciună cinică.

Javid, ministrul britanic al sănătății și politicianul care a inițiat acest război, vorbește despre faptul că Marea Britanie este un lider mondial în domeniul îngrijirii cancerului. Se vorbește despre accelerarea diagnosticării și tratamentului cancerului.

Mă tem că toate acestea nu sunt altceva decât o glumă proastă menită să distragă atenția de la modul în care au fost tratați pacienții cu cancer în ultimii doi ani - și sunt tratați și acum.

Înainte de închiderile covidiene, ratele de supraviețuire a cancerului în Marea Britanie erau printre cele mai slabe din lumea occidentală.

Iar în ultimii doi ani acestea s-au deteriorat mai repede decât oriunde altundeva.

Guvernul britanic promite acum un vaccin care să vindece cancerul în zece ani.

Va fi un nou și minunat vaccin cu ARNm - la fel ca injecția toxică și experimentală care nu te împiedică să te îmbolnăvești de Covid și nu te împiedică să îl răspândești dacă îl ai. Un vaccin care ar putea să te omoare sau să te vatăme pe viață, dar care nu este necesar și nu îți va face niciun bine.

Nimeni în istorie nu a trăit vreodată în vremuri atât de corupte. Politicienii nu pot deschide gura fără să mintă sau să trișeze. Funcționarii publici mint și trișează, dar nu sunt niciodată pedepsiți. Organizațiile caritabile fură bani și îi împart între directorii supraplătiți. Poliția și sistemul judiciar sunt corupte. Băncile, companiile de investiții și finanțiștii trișează și mint și împart toată prada în prime obscene. Quangos și ONG-urile fură atât putere, cât și bani. Mass-media centrală este o slugă prea-plecată și spune minciuni pe bani frumoși.

Dar nimic, nimic în lume nu este atât de corupt ca industria farmaceutică, care a fluturat injecțiile covid cu ARNm și care, fără îndoială, plănuiește acum un vaccin foarte profitabil pentru a învinge cancerul.

Oamenii care lucrează pentru industria farmaceutică sunt printre cei mai malefici de pe planetă. Ei ar face orice pentru bani. Atunci când știu că medicamentele nu funcționează și fac rău, ei continuă să le vândă. Companiile farmaceutice sunt protejate de litigii. Angajații de la Pfizer, AstraZeneca, Johnson and Johnson, GlaxoSmithKline sunt trădători ai noștri, ai tuturor. Cred că aceste companii îngrozitoare au făcut mai mult rău omenirii decât toți criminalii din lume. Și, totuși, acum suntem încurajați să lăudăm companiile farmaceutice și să le mulțumim.

Membrii personalului companiilor farmaceutice sunt încununați cu onoruri și premii, pe lângă sumele masive de bani pe care le-au făcut din cea mai mare industrie ucigașă din lume. Mai rău, atunci când își părăsesc locul de muncă, foștii angajați se mută fără probleme în viața publică din întreaga lume.

Închiderea complet lipsită de sens și de neiertat înseamnă că 50.000 de diagnostice de cancer au fost ratate în Marea Britanie. Aceasta este cifra guvernului și pot să vă spun un lucru cu certitudine. Nu este o exagerare. În orice caz, este o subestimare dramatică. Probabil că o puteți dubla sau tripla. Sau să o înmulțiți cu 4.

Chiar și atunci când au fost în cele din urmă testați și scanați, frauda Covid înseamnă că milioane de pacienți vor trebui să aștepte ani de zile pentru un tratament esențial.

Ei recunosc că în curând vor exista 12 până la 14 milioane de persoane pe listele de așteptare.

Pacienții bolnavi de cancer vor trebui să aștepte ani de zile pentru tratament.

Și vor muri înainte de a fi tratați.

Halal război împotriva cancerului, nu?

BMA - inamicul pacienților - spune că există deja șase milioane de persoane care au nevoie de îngrijire medicală. Iar numărul restanțelor este în creștere.

În comparație cu mediile de dinaintea farsei pandemice, între aprilie 2020 și noiembrie 2021, au fost cu 29 de milioane mai puține consultații în ambulatoriu și cu 4,2 milioane mai puține operații.

Medicii de familie nu reușesc să consulte pacienții și, pentru că nu îi consultă, nu le fac trimiteri. Mii de persoane care merg la secțiile A&E trebuie să aștepte 12 ore sau mai mult pentru tratament.

NHS nu mai este potrivit scopului pe care îl clamează.

Iar Javid anunță acum un război împotriva cancerului. Este prost sau bolnav la cap?

Și nu numai.

Așa cum am avertizat anterior, măștile pe care milioane de oameni încă le poartă înseamnă că ratele de cancer vor crește vertiginos.

Purtătorii de măști au un nivel scăzut de oxigen și asta îi face mai vulnerabili la cancer.

Pacienții care au cancer, dar sunt în remisie, sunt mult mai susceptibili să dezvolte metastaze dacă poartă mască.

Am strigat despre asta de multe luni.

Dar pun pariu că nu ați auzit niciun medic din mass-media menționând acest lucru, nu-i așa?

 
Măștile nu au fost niciodată de folos. Întotdeauna au făcut mai mult rău decât bine. Dacă doriți să citiți informații științifice, aruncați o privire la cartea mea gratuită intitulată "Dovada că măștile fac mai mult rău decât bine". O puteți descărca în format PDF de pe unul dintre site-urile mele. Este toată dovada de care oricine are nevoie că măștile nu ar fi trebuit să fie purtate niciodată.

Și totuși, milioane de oameni creduli și ignoranți încă poartă aceste lucruri blestemate.

Și câte cancere noi vor genera injecțiile Covid cu ARNm?

Câte cancere vechi vor reveni din cauza acestor injecții?

Nimeni nu știe, pentru că este un experiment.

Și, pe lângă toate acestea, am relatat anul trecut că instituția medicală britanică a declarat că vrea mai puține teste și mai puține tratamente.

În mod incredibil, doctorii din cadrul establishmentului medical susțin că prea mulți oameni sunt supuși la analize și tratamente. Ei spun că mai puține scanări și operații vor salva planeta de schimbările climatice inexistente.

Dar pun pariu că politicienii vor avea în continuare parte de toate testele și operațiile de care au nevoie.

Iar membrii familiei regale vor fi scanați și examinați și vor fi operați.

La fel și membrii instituțiilor medicale.

Este adevărat că guvernul plănuiește un război.

Dar nu este un război împotriva cancerului.

Este un război împotriva pacienților cu cancer și cred că această nouă politică britanică va fi în curând globală.

Totul face parte din planul de a ucide peste 7 miliarde de oameni și de a ne duce la Marea Resetare.

Vă mulțumesc că ați urmărit un bătrân în scaun. Vă rugăm să vă abonați la canalul meu pe Brand New Tube și să răspândiți videoclipurile mele despre pe alte platforme, cum ar fi Bitchute. Mulțumirile mele pentru toți cei care fac acest lucru. Vă rog să faceți și traduceri.

Ca să știți, acest canal nu a fost monetizat - niciunul dintre videoclipurile mele nu a fost vreodată monetizat, pentru că nu vreau reclame pe videoclipurile mele. Nu există reclame, nu există sponsori și nu există solicitări de fonduri pe videoclipuri sau site-uri. Mulțumesc BNT și lui Muhammad Butt pentru platformă.

Nu uitați să urmăriți videoclipurile uimitoare ale prietenului meu Dr. Colin Barron, care sunt întotdeauna pertinente și mereu distractive.

Vă rog să vizitați propriile mele site-uri web vernoncoleman.org și vernoncoleman.com. Acolo sunt cărți și articole gratuite și se adaugă lucruri noi aproape zilnic.

În cele din urmă, deși uneori se poate simți acest lucru, vă rugăm să vă amintiți că nu sunteți singuri. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc și, odată treziți, nu se mai întorc la somn.

Dacă vrem să câștigăm acest război, atunci trebuie să luptăm din greu, cu determinare, pasiune și adevăr.

Nu aveți încredere în guvern, evitați mass-media și luptați împotriva minciunilor.

Vă mulțumesc că ați urmărit un bătrân într-un fotoliu”, a transmis Dr. Vernon Coleman.