ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stefanos Tsitsipas, numărul 3 mondial, a declarat că nu are în plan să se vaccineze anti-COVID, doar dacă acesta va deveni obligatoriu pentru a concura în tenis, relatează Reuters.

În timp ce circuitul masculin ATP a încurajat public jucătorii să se vaccineze, grecul de 23 de ani se numără printre cei care încă au rezerve cu privire la serul experimental.

"Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu m-a obligat încă să fiu vaccinat", a declarat el reporterilor, când a fost întrebat dacă va căuta să se vaccineze în timp ce concurează în SUA.

Până acum nu a fost obligatoriu pentru a concura, așa că nu am făcut-o, nu", a adăugat Tsitsipas.

De asenmenea, Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a declarat în aprilie că speră ca vaccinul Covid-19 să nu devină obligatoriu pentru ca jucătorii să poată concura și a refuzat să răspundă la întrebări legate de propriul său statut de vaccinare.