ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta doctoriță Adina Alberts demonstrează prin publicarea unor grafice și a unui comentariu la obiect că, de fapt, în ciuda propagandei oficiale, vaccinarea scade.

„Disperarea autorităților de a ne trimite la vaccinare devine tot mai mare. Priviți în dinamică numărul de vaccinări pe ultimele două zile. Și "presa liberă” titra în această dimineață, citez : "Sunt cozi uriașe la vaccinare, oamenii așteaptă cu orele. Cei mai mulți sunt profesori care doresc să se vaccineze!” Dacă citim de fapt articolul, aflăm că la Romexpo în București, este o debandadă totală, că nu s-a respectat ordinea și ora programată, și uite așa s-a creat "o coadă”!”, scrie dr. Adina Alberts pe pagina ei de Facebook publicând graficul de mai jos.

Același lucru îl reclamau și cadrele medicale, zielel acestea: Guvernul să nu mai mintă! Procentul de vaccinare al cadrelor medicale, sub 50%, afirmă sindicaliștii. Executivul dezinformează la fel ca în cazul profesorilor

Și cadrele școlare sunt în aceeași situație, de fapt: PROFESORII NU SE LASĂ INJECTAȚI. Între 153.261 și 185.294 profesori și personal din Învățământ, respectiv 52.46%, NU SE VACCINEAZĂ. Date oficiale MEN-MEC