ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Semnalăm cu interes crearea unei mișcări internațiuonale non violente, contra tiraniei mondiale Covid. Redăm din manifestul primit de redacția ActiveNews:

„Suntem Oameni, Suntem Liberi este o mișcare mondială de rezistență non-violentă pentru eliberarea de controlul elitelor și de rezistență împotriva puterilor fricii și dezumanizării.

Scopul nostru este să formăm o mișcare de rezistență civilă în masă, pentru a submina puterea cu care criminala elită globală dorește să ne controleze și să recapătăm libertățile naturale care fac viața demnă de a fi trăită.

Ca oameni, avem libertatea de a lua propriile decizii și de a face propriile noastre alegeri. A sosit vremei alegerii: suntem de partea iubirii, a vieții și a libertății, sau suntem de partea fricii, a auto-încarcerării și a tiraniei?

CE PUTEM FACE?

Refuzați injecțiile covid-19, testele și pașapoartele. Big Farma nu este nici cinstită și nici sănătoasă. Alegeți tratamentele clasice și naturale cunoscute.

Nu purtați măști sau distanțare socială inutilă. A trăi ca oamenii este mai important decât traiul în frică.

Plătiți mereu în cash și folosiți bănci în proprietate comunitară, după posibilități. Cultivați propria hrană și participați la economia locală.

Păstrați propriile întreprinderi și afaceri deschise și pe timp de lock-down și cumpărați de la firme mici, locale. Nu folosiți QR și alte sisteme de urmărire globală a contactelor.

Boicotați media corporată și guvernamentală care sunt folosite exclusiv pentru dezinformare și îndoctrinare. Folosiți media necenzurată, în internet și imprimată.

Nu plătiți amenzile covid-19. Acceptați riscul de a deveni prizonieri de conștiință, dar căutați sprijin și ajutor.

Purtați un fular sau eșarfă, cravată, banderole sau alte accesorii vizibile de îmbrăcăminte, de culoare portocalie pentru a semnaliza susținerea mișcării.

Nu cumpărați tehnologii 5G sau smart. Opuneți-vă celei de-a patra revoluții industriale care se numește, după țelul său: transhumanism.

Sursa și alte detalii la https://wearehumanwearefree.org

Citiți și Washington - Cel mai mare marș din SUA împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie și a pașapoartelor de vaccinare: Suntem 17.000 de medici care spunem adevărul! Mai mulți decât NIH, CDC și FDA la un loc. Se comite o CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!