ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O școală privată din Miami și-a avertizat personalul împotriva administrării vaccinurilor care previn Covid-19, spunând că nu va angaja pe nimeni care a fost vaccinat, transmite SmartRadio. Centner Academy, cu campusuri în Design District și Edgewater, a informat luni părinții despre politica sa în ceea ce privește profesorii și personalul. Florida, după cum se știe, este un fief republican. Recent, a interzis Pașapoartele de vaccinare iar la finalul lunii se pregătește să renunțe la măști definitiv.

În scrisoare, școala le oferă angajaților trei opțiuni:

– Să informaze școala dacă au fost deja vaccinați, astfel încât să poată fi ținuți fizic la distanță de elevi;

– Să anunțe școala dacă primesc vaccinul înainte de sfârșitul anului școlar, „deoarece nu putem permite persoanelor vaccinate recent să fie lângă elevii noștri, până când nu se cunosc mai multe informații”;

– Să aștepte până se termină anul școlar pentru a se vaccina.

Profesorii care primesc vaccinul în timpul verii nu vor avea voie să se întoarcă, se arată în scrisoare, până la finalizarea studiilor clinice privind vaccinul și apoi „doar dacă o funcție este încă disponibilă la acel moment” – condiționând efectiv cadrele didactice să evite vaccinul.

Leila Centner, cea care a fondat școala împreună cu soțul David Centner, a avertizat că persoanele vaccinate „ar putea transmite ceva din corpul lor” care ar putea dăuna altora, ar putea afecta în special „sistemele de reproducere, fertilitatea, creșterea și dezvoltarea normală la femei și copii”.

Într-adevăr, și cunoscutul doctor Vernon Coleman avertizează într-un material al său recent asupra posibilelor pericole necunoscute pe care le-ar putea transmite o persoană vaccinată, care este la rândule ei purtătoare a virusului. 

Centner consideră că informațiile sunt „noi și încă de cercetat”. Ea a cerut angajaților care nu au făcut încă vaccinul Covid să aștepte până la sfârșitul anului școlar. De asemenea, ea a recomandat ca profesorii și personalul să renunțe la administrarea injecției „până când vor fi disponibile cercetări suplimentare care să dovedească dacă acest medicament experimental are impact asupra persoanelor nevaccinate”.

„Politica noastră este, în măsura posibilităților, să nu angajăm pe nimeni care a făcut injecția experimentală anti-Covid până când nu se cunosc informații suplimentare”, a scris Centner în e-mail trimis părinților.

Centner Academy a fost înființată în 2018, arată înregistrările de stat. Școala are aproximativ 300 de elevi și percepe 30.000 de dolari pe an taxă de școlarizare, conform informațiilor furnizate pe site-ul său.

„Știm că nu toată lumea este de acord cu acest subiect, dar asta este filozofia noastră de la Centner Academy, una pe care mulți dintre profesorii și părinții noștri o împărtășesc.”, mai transmite Școala, supraintitulată The Brain School.