ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cetățean din Londra a filmat șocat o mașină Tesla de peste 52.000 de euro în timp ce lua foc, relatează Daily Mail.
 
Eugenio Mereu a văzut mașina electrică arzând și scoțând fum negru în timp ce era parcată pe marginea străzii din Ilford, în nordul Londrei, duminică dimineața.

Tânărul de 36 de ani a declarat că focul era atât de puternic încât l-a putut auzi pocnind din casa sa înainte de a-l surprinde pe cameră la ora 9.26.

El a adăugat că nu a putut vedea nimic care ar fi putut cauza incendiul, ceea ce l-a făcut să se teamă că Tesla sa ar putea avea aceeași soartă.

Locuitorul din Londra a descris mașina ca fiind o Tesla Model Y, care se pare că are un preț de pornire de aproximativ 53 de mii de euro.

Poliția și trei mașini de pompieri ar fi participat la incendiu, pe strada rezidențială Perth Road, Ilford, în nordul Londrei.

Bishal Malla, din Elk Grove, conducea pe Autostrada 99, în apropiere de Cosumnes River Boulevard, când a început să simtă că vehiculul său electric începe să se vibreze și a crezut că are o pană de cauciuc.

Cu toate acestea, când a oprit să verifice, a fost șocat să constate că de sub mașină ieșea fum.

Un site web numit Tesla Fire, care documentează istoricul de incendii al mașinilor Tesla, susține că 204 incendii Tesla au fost raportate în mass-media până în prezent.