Dependența de dispozitivele electronice poate provoca și moartea. În lumea în care trăim o adolescentă de doar 15 ani a decis să-și încheie socotelile cu viața pentru că părinții i-au luat telefonul mobil. 

O adolescentă de doar 15 ani, din județul Suceava, s-a sinucis după ce tatăl ei i-a confiscat telefonul mobil, ca pedeapsă pentru că era singura ei activitate și începuse să aibă un comportament obscen.
 
În urma deciziei luate de tatăl său, Melisa a decis să se spânzure. Fata a fost găsită fără suflare , duminică, 29 aprilie, în șura casei din satul Păiseni.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieșit că în cursul zilei de duminică, în jurul orei 12.00, Ioan A. i-a luat telefonul mobil fiicei sale Melisa A., pe motivul că își petrece prea mult timp pe telefonul mobil și că folosea un limbaj obscen. La scurt timp, fata a fost găsită de un vecin, spânzurată, scrie cronicadefalticeni.ro.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.