Dependența de dispozitivele electronice poate provoca și moartea. În lumea în care trăim o adolescentă de doar 15 ani a decis să-și încheie socotelile cu viața pentru că părinții i-au luat telefonul mobil. 

O adolescentă de doar 15 ani, din județul Suceava, s-a sinucis după ce tatăl ei i-a confiscat telefonul mobil, ca pedeapsă pentru că era singura ei activitate și începuse să aibă un comportament obscen.
 
În urma deciziei luate de tatăl său, Melisa a decis să se spânzure. Fata a fost găsită fără suflare , duminică, 29 aprilie, în șura casei din satul Păiseni.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieșit că în cursul zilei de duminică, în jurul orei 12.00, Ioan A. i-a luat telefonul mobil fiicei sale Melisa A., pe motivul că își petrece prea mult timp pe telefonul mobil și că folosea un limbaj obscen. La scurt timp, fata a fost găsită de un vecin, spânzurată, scrie cronicadefalticeni.ro.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews