ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dependența de dispozitivele electronice poate provoca și moartea. În lumea în care trăim o adolescentă de doar 15 ani a decis să-și încheie socotelile cu viața pentru că părinții i-au luat telefonul mobil. 

O adolescentă de doar 15 ani, din județul Suceava, s-a sinucis după ce tatăl ei i-a confiscat telefonul mobil, ca pedeapsă pentru că era singura ei activitate și începuse să aibă un comportament obscen.
 
În urma deciziei luate de tatăl său, Melisa a decis să se spânzure. Fata a fost găsită fără suflare , duminică, 29 aprilie, în șura casei din satul Păiseni.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieșit că în cursul zilei de duminică, în jurul orei 12.00, Ioan A. i-a luat telefonul mobil fiicei sale Melisa A., pe motivul că își petrece prea mult timp pe telefonul mobil și că folosea un limbaj obscen. La scurt timp, fata a fost găsită de un vecin, spânzurată, scrie cronicadefalticeni.ro.