ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa italiană a raportat un nou deces survenit în urma vaccinului AstraZeneca, acela al unei tinere profesoare din Gela, Italia - Zelia Guzzo, în vârstă de 37 de ani, relatează Vaccine Impact News

Publicația de știri quotidianodigela.it a relatat miercuri, 24 martie, următoarele:

„Zelia a cedat. După 12 zile, profesoara a murit. 

Doar o minune ar mai fi putut-o salva, modificând un tablou clinic ce încă de săptămâna trecută părea ireversibil. Puțin înainte de ora 8, seara trecută, s-a constatat că nu se mai poate face nimic pentru Zelia Guzzo, în vârstă de 37 de ani.

Profesoara de 37 de ani își părăsește soțul, și el profesor, și un fiu de vârstă mică. O tragedie ce i-a șocat familia și pe toți colegii de serviciu ai Zeliei, care o apreciau. 

În urmă cu 12 zile, tânăra s-a simțit rău și a fost internată mai întâi în spital, apoi a fost transferată de urgență la Sant’Elia di Caltanissetta. Starea ei s-a înrăutățit din cauză că suferise o hemoragie cerebrală.  

Cu trei săptămâni în urmă, se vaccinase cu serul anti-Covid al AstraZeneca, la fel ca toți profesorii din provincie. A respirat artificial timp de o săptămână. 

Procuratura orașului Gela a demarat o anchetă pentru a stabili posibila legătură de cauzalitate cu vaccinul care i s-a administrat pe 1 martie. O tragedie imensă, ce i-a șocat nu doar pe cunoscuții Zeliei, ci întreg orașul.”