ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O asistentă anti-vaccinistă care a vaccinat până la 8.600 de persoane în vârstă cu soluție salină în loc de vaccinul Covid-19 a scăpat de tribunal, informează Daily Mail.

Asistenta de la Crucea Roșie, Antje T, în vârstă de 39 de ani, a vaccinat mii de pacienți în vârstă la un centru de vaccinare din Germania cu ceea ce le-a spus că este vaccinul BioNTech Pfizer, dar era doar o soluție de apă sărată.

Asistenta, care a administrat vaccinurile false la centrul de vaccinare Schortens din Friesland, în nord-vestul Germaniei, a primit doar șase luni de probațiune.

Ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare pentru agresiune intenționată de către Tribunalul districtual din Oldenburg, landul Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie.
 
Defendant Antje T, 39, is pictured during the trial at Oldenburg District Court, Lower Saxony, on November 30. She was sentenced to probation for jabbing people with saline solution
 
(Antje T, în vârstă de 39 de ani, fotografiată în timpul procesului de la Tribunalul districtual din Oldenburg, Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie)

Antje T a vaccinat până la 8.600 de pacienți, care erau în principal angajați ai spitalelor, educatori și medici cu vârsta de peste 70 de ani, între 5 martie și aprilie 2021.

Poliția a declarat în fața instanței că aceasta a putut să introducă soluția salină fără să fie detectată, deoarece era responsabilă de pregătirea vaccinului și a seringilor în timpul turei sale la centrul de vaccinare.

Dar, după mai bine de o lună, ea a fost denunțată de un alt angajat care a văzut-o folosind soluția salină în loc de vaccin pe șase pacienți pe 21 aprilie 2021.

În plus, tânăra de 39 de ani postase mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care își sublinia în mod deschis opiniile sceptice cu privire la vaccinurile COVID-19.

Când a fost interogată de poliție, ea a recunoscut că a folosit soluția salină, dar spusese că a făcut-o doar pentru că a spart din greșeală o fiolă care conținea șase vaccinuri și i-a fost rușine să le spună colegilor ei.

De asemenea, ea a susținut că a fost un incident izolat, dar a fost concediată imediat după ce testele de anticorpi care au fost efectuate pe persoanele afectate au confirmat suspiciunile autorităților.

În plus, licența de a lucra ca asistentă medicală a lui Antje T. a fost revocată, potrivit presei.

Totodată, autoritățile au îndemnat persoanele vaccinate cu soluție salină să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că aceasta este complet sigură.