ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O asistentă de 48 de ani a făcut infarct la intrarea în tură, la spitalul din Bumbești-Jiu. Femeia a murit cinci zile mai târziu, anunță ObservatorNews.

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Cadrul medical s-a stins din viață la spital la cinci zile, informează reporterul Observator Alin Stan.

Acum, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj fac cercetări pentru a vedea în ce condiții s-a produs tristul eveniment care a dus la moartea asistentei.

„Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare a unui eveniment produs în data de 01.11.2021, orele 06:50, a cărui victimă este o femeie în vârstă de 48 de ani, asistentă medicală în cadrul unei unități spitalicești din Orașul Bumbești-Jiu. Victima, în timp ce se afla la intrarea în tura de serviciu, a suferit un infarct miocardic, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Gorj pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, fiind transferată ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a decedat în ziua de 06.11.2021.”, a transmis ITM Gorj, citat de ObservatorNews.

Citiți și Un medic de prestigiu acuză: Autoritățile falsifică decesele de vaccin! Copil de 16 ani mort după injectare trecut în acte cu alte cauze. Dr. Damian Baciu, pediatru supraspecializat în vaccinologie la Paris: Se minte încontinuu de la începutul pandemiei