ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 2021, Conrad a început să observe că efectele secundare ale vaccinurilor COVID-19 erau ignorate de către colegii ei din domeniul medical și că aceștia ezitau să le raporteze, este preambulul unui articol cutremurător publicat de TheGatewayPundit. 

„După ce au apărut vaccinurile, a existat această creștere a simptomelor neobișnuite, unele dintre ele pe care nu le văzusem niciodată în cei 20 de ani de carieră", a declarat Conrad pentru The Epoch Times. „În fiecare caz, a fost la cineva care primise vaccinul COVID-19".

Până când vaccinurile Covid au fost făcute publice, Conrad nu întâlnise niciodată un pacient adult cu virusul sincițial respirator (VSR). Dintr-o dată, pacienții au fost internați cu RSV și, potrivit lui Conrad, „fiecare pacient care a venit cu RSV a fost vaccinat cu COVID. Nu era ceva normal".

Conrad a dezvăluit, de asemenea, că a văzut copii care fuseseră recent vaccinați să se îmbolnăvească de cazuri intense de pneumonie, care anterior fuseseră complet sănătoși. Conrad a abordat, de asemenea, cazurile în creștere de miocardită asociate cu vaccinul Covid.

„Multe dintre aceste cazuri de miocardită au venit cu febră din cauza acestui răspuns inflamator masiv care avea loc în organism, astfel încât acestea ar fi fost etichetate ca fiind septice, tratate ca și cum am fi tratat o pneumonie sau febră de origine necunoscută", a spus Conrad. „Îi tratam cu antibiotice și cu tot felul de alte lucruri, fără să ne dăm seama că aveau insuficiență cardiacă".

Când Conrad a început să încerce să depună rapoarte la VAERS, a fost întâmpinată cu reacții negative din partea conducerii de la locul ei de muncă.

„Îmi tot spuneau „ne ocupăm de asta” și „vom reveni la tine”. În jurul lunii aprilie 2021, conducerea a revenit și a spus că nimeni altcineva nu raportează leziuni - lăsând să se înțeleagă că eram nebună și că nu se întâmpla nimic cu adevărat cu vaccinurile", a dezvăluit Conrad. Ea a fost apoi acuzată de supra-raportare la VAERS.

„Nimănui nu i-a păsat", a spus Conrad. „În cele din urmă, m-am săturat. Era atât de lipsit de etică; nu mai puteam suporta. Aceste rapoarte VAERS sunt esențiale pentru a ne asigura că aceste vaccinuri sunt sigure pentru noi toți. Nu mai puteam să fac parte dintr-un sistem care minte poporul american".

„Nu puteam rămâne tăcută, chiar dacă asta însemna să-mi pierd cariera și tot ceea ce am muncit", a adăugat ea. „Am fost concediată câteva săptămâni mai târziu și am plecat ca o criminală în fața tuturor colegilor mei".

După ce a fost concediată pentru că a spus adevărul și a pledat pentru siguranța pacienților, Conrad și-a dat seama că „întregul sistem este corupt" și cât de lipsită de etică este relația dintre oficialii federali și complexul farmaceutic-industrial.

„Lumina din toată această experiență pentru mine este că acum sunt conștientă de cât de adânci sunt cu adevărat minciunile și corupția", a declarat Conrad.