ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Presa britanică a raportat că o asistentă medicală în vârstă de 35 de ani, care era în formă și sănătoasă, a murit după ce a făcut rapelul cu vaccinul anti-covid dezvoltat de Pfizer, informează healthimpactnews.

Cazul a fost descris de Manchester Evening News, care a precizat astfel:

"Rachel McKinney, în vârstă de 35 de ani, își lasă în urmă soțul, Kevin, fiul vitreg și doi fii în vârstă de 8 și 12 ani, după moartea sa tragică din 3 aprilie. Asistenta medicală a început să dezvolte simptome de confuzie și să vorbească neclar în februarie anul curent".

"Ea a primit ambele doze de vaccin Pfizer în decembrie și ianuarie și a raportat clasicele efecte adverse ", a spus sora ei, Gemma.

"Dar o lună mai târziu, familia ei a devenit din ce în ce mai îngrijorată pe măsură ce prezenta semne de accident vascular cerebral, iar Rachel a fost sfătuită să se interneze la Spitalul Stepping Hill. Din cauza restricțiilor Covid, familiei sale nu i s-a permis să o însoțească pe Rachel și au primit un text prin care au fost informați că Rachel a făcut o scanare RMN care arăta că are inflamație la nivelul creierului".

"Mama celor doi copii a fost transferată la Salford Royal Hospital opt zile mai târziu, când a devenit disponibil un pat. Starea ei se deteriorase rapid", a spus Gemma.

„În primele zile a fost mobilă și a putut să părăsească secția și să meargă să stea în mașină cu soțul și fiii ei”, a spus ea.

„Apoi și-a pierdut mobilitatea și nu a mai putut părăsi spitalul, așa că nu a putut vedea pe nimeni.

După ce a ajuns la Salford Royal Hospital, Rachel a început să sufere de convulsii și a intrat în comă.

Gemma susține că informațiile pe care familia ei le-a primit de la spital „nu au fost grozave” și a spus că au primit foarte puține informații despre starea ei.

Nimeni nu a putut să o vadă înainte de a intra în comă - era singură, fără familie acolo", a spus Gemma.

"Din păcate, Rachel s-a stins din viață pe 3 aprilie - la câteva zile după ce medicii au luat decizia de a opri aparatul care o ținea în viață", anunță Manchester Evening News.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews