ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță nou-născută a fost abandonată luna trecută pe un câmp din apropierea unui sat din statul indian Chhattisgarh, iar mai târziu a fost salvată de o cățelușă care a avut grijă de ea peste noapte. Cu toate că povestea abandonului de către mamă a stârnit indignarea oamenilor, compasiunea de care a dat dovadă animalul continuă să încălzească milioane de inimi în mediul online, scrie publicația The Indian Express.

Pruncul a fost abandonat fără nicio haină, cordonul ombilical fiind încă atașat. În mod surprinzător, niște câini vagabonzi, care se plimbau prin zonă, au protejat nou-născutul. Bebelușul a fost găsit de niște săteni în culcușul unor cățeluși fătați de curând, conduși fiind în acea direcție de plânsetul micuței. Copilul nu avea nici măcar o zgârietură, iar sătenii cred că mămica patrupedă a păzit puiul de om la fel ca pe propriii pui.

Sătenii au chemat imediat poliția și autoritățile locale, care s-au grăbit să ajungă la fața locului pentru a oferi asistență și a salva copilul. Din fericire, bebelușul era bine, în ciuda faptului că a fost lăsat afară în frigul năpraznic.

Nou-născuta a fost transportată de urgență la un spital din zonă, potrivit presei locale. După acordarea primului ajutor, copilul a fost luat în grija Comitetului pentru bunăstarea copilului/„The Child Welfare Committee” prin intermediul „The Child Line Project". Salvatorii au numit fetița Akanksha. Comitetul va decide unde va locui copilul mai departe. Poliția caută familia nou-născutului și investighează cazul. VIDEO de la The Times of India: