ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anunțat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris că în numele startup-ului pe care îl conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame, din capitala Franței, devastată luni de un incendiu.

„UiPath datorează multe Franței și culturii franceze. Este timpul să dăm și noi ceva înapoi Franței. În numele UiPath, aș vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame”, spune Daniel Dines la UiPaht Together Paris, se arată într-o postare pe Twitter a companiei, citată de startupcafe.   

Catedrala Notre Dame din Paris a fost serios afectată în urma unui incendiu ce a avut loc luni noapte.   

UiPath este o companie romanească cu sediul în Statele Unite și București și birouri în șase țări, specializată în dezvoltarea si vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Roboții software UiPath sunt programați să preia munca de tipul copy-paste a angajaților, eliberându-i de sarcinile tranzacțional repetitive care îi solicită inutil.   

Compania ar putea ajunge curând la o evaluare de 7 miliarde de dolari. Compania a înregistrat venituri de 3,5 milioane de dolari în 2016, ceea ce înseamnă că veniturile startup-ulului ar crește cu 5614% în aproximativ doi ani.