ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ploaie torențială a făcut ca duminică, 19 iulie, să fie prezenți în Piață în jur de 500 de oameni (o parte, adăpostiți sub copacii de lângă Muzeul Antipa). O convingătoare radiografie a reglementărilor și măsurilor abuzive, fără corespondent nicăieri în lume - dictate în egală măsură de Guvern, Președinte și Parlament. 

Vor fi trimise sute de petiții Avocatului Poporului, cerând să intervină și de data aceasta (Renate Weber, aplaudată îndelung în Piață). 

Și protestele de duminică fac dovada că există în continuare voci dispuse să se ridice curajos împotriva răului. 

În sfârșit, deși președintele George Simion a anunțat public în urmă cu cinci zile un mare miting al AUR, totul n-a fost decât o vorbă în vânt - o recidivă ce pune sub un semn de întrebare tot mai serios bunele intenții ale d-lui Simion; inclusiv printre membrii AUR, dintre care se întâmplă să cunosc bine în jur de 15, toți oameni de o calitate deosebită.