ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O statuie gigantică, ce pare desprinsă dintr-un film științifico-fantastic, pentru că nu seamănă cu nici o creatură cunoscută pe această planetă, a fost amplasată recent chiar în fața sediului ONU din New York, semnalează TheMostImportantNews.com, care avertizează, totodată, că „dacă dați o căutare pe Google News pentru [a citi informații despre] această statuie, nu veți găsi nici o știre din presa centrală”. Am verificat și așa este.
 
Totuși, pe canalul de Twitter „United Nations Photo”, se poate găsi o postare care informează despre această „operă de artă”. Iată cum o prezintă Organizația Națiunilor Unite:
 
„Un gardian al păcii și securității internaționale se află în Piața Vizitatorilor din fața sediului #ONU. Gardianul este o fuziune de jaguar și vultur și a fost donat de guvernul statului Oaxaca, Mexic @MexOnu. Acesta este creat de artiștii Jacobo și Maria Angeles.” 
Din întâmplare, creatura, care poate fi o interpretare a celor din cultura aztecilor, este pictată în culorile curcubeului.
 
Dar o fiară similară este descrisă și în Apocalipsă:
 
„Fiara, pe care am văzut-o, semăna cu un leopard; avea labe ca de urs, și gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpînire mare.” (Apocalipsa 13:2)
 
Versetul amintește de vedenia lui Daniel:
 

„Daniel a început și a zis: "În vedenia mea de noapte am văzut cum cele patru vânturi ale cerurilor au izbucnit pe marea cea mare. Și patru fiare mari au ieșit din mare, deosebite una de alta.

Cea dintîi semăna cu un leu, și avea aripi de vultur. M-am uitat la ea, pînă în clipa cînd i s-au smuls aripile; și, sculîndu-se de pe pămînt, a stat drept în picioare ca un om, și i s-a dat o inimă de om.”

 
Aici puteți urmări și o filmare de la locul în care a fost amplasată statuia.