ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miranda Fryer, care a interpretat în copilărie personajul emblematic Sky Mangel din serialul Neighbours, a decedat în somn pe 6 ianuarie, la doar 34 de ani, a confirmat familia sa pentru TV Tonight.

Fryer a fost primul copil actor angajat pentru serialul Neighbours și și-a început rolul în 1989, la doar 18 luni. Ea a jucat rolul lui Sky timp de trei ani.

Personajul a fost reintrodus în 2003 ca adolescent și a fost interpretat de Stephanie McIntosh.

Într-o declarație, familia actriței a spus că aceasta s-a culcat și nu s-a mai trezit.

"Adevărate suflete pereche, Miranda și Arthur își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, ea a adormit și nu s-a mai trezit. Nu știm de ce".

"Ea avusese unele probleme de sănătate cu inima, poate că frumoasa ei personalitate era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care am iubit-o cu toții atât de mult, vom prețui amintirile pe care ni le-a lăsat și ne vom plânge pierderea pentru totdeauna”.

"Un copil frumos, o adolescentă uluitoare, frumoasă pe dinăuntru, și pe dinafară... o femeie, cu atât de multă dragoste și fericire dăruită și primită. Atât de mulți prieteni, atât de multe lucruri pe care încă le mai avea de oferit acestei lumi, s-a dus."

Mama ei din viața reală, Traci Hunter, a declarat pentru Herald Sun că trebuia să fie în serial doar pentru șase săptămâni, dar povestea a fost prelungită și a fost contractată pentru trei ani.

Fosta actriță și-a terminat recent licența și urma să înceapă în februarie un curs postuniversitar la Spitalul Monash, în departamentul de neuroștiințe.
 
Ms Fryer died in her sleep on January 6. Picture: Facebook