ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Iorga, a trecut prin cumpene uriașe în ultima perioadă, vedeta fiind la un pas să moară din cauza problemelor de sănătate, relatează Fanatik.

Interpreta de muzică folclorică a dezvăluit, pentru FANATIK, prin ce chin a trecut de la pandemie încoace, în special după a doua doză de vaccin anticovid.

„Din pandemie și până acum, am făcut o pauză mai mare. Nu am fost atât de activă pe rețelele sociale fiindcă am vrut să mă bucur de fetița mea, dar și din cauza unor probleme medicale apărute. La câteva săptămâni după a doua doză de vaccin, am răcit.

Am mers la medic și mi-a dat un tratament obișnuit, pe care îl luam de atâția ani, eu având o sensibilitate mai mare la gât. Am făcut alergie după acel tratament și am intrat în șoc anafilactic. Am ajuns la urgențe. Am stat la Terapie Intensivă o zi și apoi m-au internat o săptămână”, a dezvăluit Anamaria Iorga în exclusivitate pentru FANATIK.

„Mi s-a declanșat o rinită alergică acută, cu o deviație de sept. Aveam o creastă septonazală. Am făcut tensiune, ceea ce a provocat ruperea membranelor (mi s-a rupt apa) și am născut imediat. Am rămas cu nara dreaptă înfundată timp de 8 luni.

Având copil mic și alăptând, nu m-am putut trata. În tot timpul ăsta, mi-a fost afectată prezența la evenimente, fiindcă îmi era foarte greu să cânt. Am dezvoltat o ciupercă în sinusul drept. Și, după spusele doctorului, putea să se localizeze la ochi sau la cap. Puteam să fac meningită și să mor, în mod sigur!”, a mai povestit cântăreața de muzică populară.