ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O prezentatoare de știri din Oklahoma a suferit un atac cerebral în timp ce prezenta știrile. Julie Chin, prezentatoare a postului KJRH, afiliat NBC din Tulsa, relata despre tentativa de lansare a rachetei Artemis I a NASA, când a început să se bâlbâie, informează NBC News, citat de Western Journal.
 
Ulterior, Mike Sington, parte a staff-ului NBC, a scris pe Twitter despre incident.

"Prezentatoarea de știri din Tulsa, Julie Chin, are un început de atac cerebral în direct. Ea știa că ceva nu este în regulă, așa că a dat emisia mai departe la meteorolog, în timp ce colegii ei îngrijorați au sunat la 911. Ea este bine acum, dar a vrut să împărtășească experiența ei pentru a educa telespectatorii cu privire la semnele de avertizare ale unui accident vascular cerebral", se arată în postare. VIDEO:
 
 



Chin s-a chinuit să rostească cu voce tare cuvintele pe care le citea de pe prompter.

"Dezorientată, Chin a încercat să meargă mai departe cu transmisia, dar la scurt timp s-a trezit complet incapabilă să spună cu voce tare", a relatat Daily Mail.

"Îmi pare rău, ceva se întâmplă cu mine în această dimineață și îmi cer scuze tuturor", a spus Chin, ieșind din emisie.

Ea a direcționat apoi transmisia către echipa meteo. Mai târziu, Chin a explicat pe deplin ce s-a întâmplat într-o postare pe Facebook.

"Ultimele câteva zile sunt încă un pic de mister, dar medicii mei cred că am avut începutul unui atac cerebral în direct, sâmbătă dimineața, în direct. Unii dintre voi ați fost martori la fața locului și îmi pare foarte rău că s-a întâmplat", a scris Chin în postare.

"Episodul părea să fi venit de nicăieri. Mă simțeam foarte bine înainte de emisiunea noastră. Cu toate acestea, pe parcursul a câteva minute în timpul emisiunii noastre de știri, lucrurile au început să se întâmple. În primul rând, mi-am pierdut parțial vederea la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Apoi, am știut că aveam mari probleme când gura mea nu a vrut să rostească cuvintele care erau chiar în fața mea pe prompter. Dacă v-ați uitat sâmbătă dimineața, știți cât de disperată am încercat să conduc emisiunea mai departe, dar cuvintele pur și simplu nu veneau", a adăugat ea.