ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vedeta Disney și Nickelodeon, Jansen Panettiere, s-a stins din viață din păcate la vârsta de 28 de ani, duminică (19 februarie), la New York, relatează Tyla.

Jansen, care este fratele mai mic al actriței Hayden Panettiere, a avut apariții în emisiuni de televiziune și filme de succes precum Even Stevens, Blue's Clues, Ice Age: The Meltdown și The Walking Dead.

Potrivit Deadline, reprezentantul lui Jansen a confirmat vestea decesului său, dar nu a oferit cauza morții sau alte detalii.

Jansen a devenit celebru la începutul anilor 2000 ca actor de voce, înainte de a-și face debutul ca personajul Kupchack's Son în serialul Even Stevens de pe Disney Channel, în 2002.

Serialul de televiziune american de comedie a continuat timp de trei sezoane și un număr impresionant de 65 de episoade, cu actori precum Shia LaBeouf, Steven Anthony Lawrence și A.J. Trauth, care i s-au alăturat, de asemenea, tânărului actor.

În anul următor, Jansen a continuat să joace în serialul de familie Hope & Faith, precum și în serialul polițist dramatic, Third Watch.

Primul său rol de actor într-un film a urmat la scurt timp după aceea, în 2004, cu Tiger Cruise, când a obținut rolul lui Joey, jucând alături de sora sa mai mare, Hayden Panettiere, care a jucat rolul Madeline 'Maddie' Dolan.

După câțiva ani de interpretare vocală în proiecte precum Blue's Clues, Racing Stripes și Robots - tânărul actor a obținut un rol într-o franciză uriașă în 2006.

Dând vocea personajului numit Shovelmouth Boy, Jansen a jucat în 2006 în superproducția Ice Age: The Meltdown.

În 2006, Jansen a avut și o apariție în serialul Everybody Hates Chris, în rolul lui Peter.

Cu câțiva ani înainte, în 2019, Jansen a obținut rolul lui Casper în serialul american de groază The Walking Dead.

Personajul lui Jansen a fost văzut în sezonul nouă, episodul 15 al serialului, intitulat "The Calm Before".

Actorul a fost, de asemenea, artist și a postat în mod regulat imagini cu operele sale de artă pe Instagram și pe site-ul său.

Vestea a fost devastatoare pentru mulți fani și actori deopotrivă care au lucrat cu Jansen.